Games

Η Sapphire αποκάλυψε την R7 265

H Sapphire ανακοίνωσε επίσημα ακόμα ένα μοντέλο στην ομάδα των GPUs της σειράς R, την Sapphire R7 265 dual-X, η οποία βασίζεται και πάλι στην αρχιτεκτονική της AMD GCN (Graphics core Next).

H Sapphire ανακοίνωσε επίσημα ακόμα ένα μοντέλο στην ομάδα των GPUs της σειράς R, την Sapphire R7 265 dual-X, η οποία βασίζεται και πάλι στην αρχιτεκτονική της AMD GCN (Graphics core Next). Η νέα πρόταση της Sapphire ενσωματώνει μνήμη 2GB DDR5 χρονισμένη στα 1400MHz (5.6GB/s αποτελεσματικό) με το ρολόι του πυρήνα να φτάνει τα 900MHz (925MHz με δυναμική ώθηση). Η απόδοση βελτιστοποιείται με την τελευταία έκδοση της τεχνολογίας της AMD PowerTune και μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω με το λογισμικό "SAPPHIRE TRIXX", το οποίο διατίθεται δωρεάν από την ιστοσελίδα της Sapphire.

Σε ότι αφορά το σύστημα ψύξης, η νέα κάρτα γραφικών φέρει ένα νέο υψηλής απόδοσης ψύκτη της Sapphire dual-X, με δύο ανεμιστήρες και ξεχωριστά heatpipes, το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία προσφέρει αποτελεσματική ψύξη, ενώ διατηρούνται αρκετά χαμηλά τα επίπεδα θορύβου. Επιπλέον, η Sapphire R7 265 series έρχεται με υποστήριξη του AMD Eyefinity και στη δεύτερη γενιά της. Το εν λόγω μοντέλο διαθέτει δύο θύρες DVI (DVI-I και DVI-D), HDMI και μία έξοδο DisplayPort, υποστηρίζοντας έως και τρεις οθόνες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x