Βόλεϊ

«Η Volley League αποτελεί τον ‘καθρέφτη’ του ελληνικού βόλεϊ

Η φετινή Volley league ολοκληρώθηκε αρκετά γρήγορα και με νέο πρωταθλητή, για πρώτη φορά στην ιστορία του, τον ΠΑΟΚ.

Έτσι, ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατώρος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το θέαμα που παρουσιάστηκε στη φετινή διοργάνωση, την ικανοποίησή του για την τηλεοπτική και δημοσιογραφική κάλυψη, τη συμπεριφορά και την προσέλευση των θεατών στα γήπεδα και τόνισε πως η Volley League αποτελεί τον «καθρέφτη» της ελληνικής πετοσφαίρισης και μια παρακαταθήκη για την ΕΟΠΕ στο μέλλον.

Αναλυτικά: «Αγαπητοί φίλοι,

Το φετινό πρωτάθλημα της Volleyeague ΟΠΑΠ απέδειξε, για άλλη μια φορά, ότι αποτελεί τη "βιτρίνα" του ελληνικού βόλεϊ.

Κατορθώσαμε να υλοποιήσουμε μια διοργάνωση χωρίς αποχωρήσεις ομάδων, έντονο ανταγωνιστικό από την αρχή μέχρι το τέλος και με ιδανική κορύφωση στην ημιτελική και τελική φάση. Παρακολουθήσαμε συναρπαστικούς αγώνες σε γεμάτα γήπεδα, χωρίς φαινόμενα βίας, εξαιρετικές ομάδες, με αθλητές και προπονητές υψηλού επιπέδου.

Μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, οι ομάδες αγωνίστηκαν για να επιτύχουν τους στόχους που είχαν θέσει, δημιουργώντας περιβάλλον έντονου ανταγωνισμού, αλλά και υπεραξία στο κύρος της διοργάνωσης. Συγχαίρω τους πρωταθλητές και όλες τις ομάδες που αγωνίστηκαν σε αυτό το συναρπαστικό πρωτάθλημα.

Η τηλεοπτική κάλυψη από τη NOVA ήταν και πάλι πάντα εξαιρετική, λειτούργησε το video referee, η Επιτροπή Πρωταθλήματος λειτούργησε άψογα προσηλωμένη στην προκήρυξη και γενικά όλα κύλησαν ομαλά, με αποκορύφωμα τη διεξαγωγή των τελικών φάσεων με έδρες που φιλοξένησαν από 1.000 έως 9.000 φίλους του βόλεϊ. Συνολικά, στην ημιτελική και τελική φάση προσήλθαν στα γήπεδά περισσότεροι από 40.000 θεατές, αριθμός εντυπωσιακός για τα σημερινά δεδομένα. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους και τους φίλους τους βόλεϊ και υποσχόμαστε ακόμη καλύτερο θέαμα στο μέλλον.

Κατορθώσαμε να φέρουμε το άθλημα στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και στα πρώτα θέματα των ηλεκτρονικών Μέσων ενημέρωσης. Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους του Τύπου για την προβολή και την ακούραστη καταγραφή των γεγονότων σε καθημερινή βάση.

Όλα, όμως, αυτά δεν θα μπορούσαν να υλοποιηθούν εάν δεν υπήρχαν οι χορηγοί μας, ο ΟΠΑΠ ΑΕ και η NOVA, το διοικητικό προσωπικό της ΕΣΑΠ και των ΤΑΑ και, φυσικά, οι παράγοντες οι οποίοι, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, δίνουν χρήματα για να μπορέσουν να οργανώσουν ανταγωνιστικές ομάδες, με υψηλό επίπεδο συνεργατικότητας, έχοντας την ΕΣΑΠ πάντα σε υψηλό επίπεδο.

Ένα μεγάλο "μπράβο" σε όσους συμμετείχαν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του βόλεϊ και υποσχόμαστε ότι το καλοκαίρι θα κάνουμε ότι πρέπει για να δημιουργήσουμε ένα ακόμη καλύτερο πρωτάθλημα για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Το βόλεϊ είναι το άθλημα που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να δημιουργήσει νέα πρότυπα στον ελληνικό αθλητισμό. Η φετινή διοργάνωση άφησε μεγάλη παρακαταθήκη στην ΕΟΠΕ. Είναι η καλύτερη ευκαιρία για να πάρει τη "σκυτάλη" και να γεμίσει και αυτή, με τη σειρά της, όλα τα γήπεδα στα οποία θα αγωνίζεται η Εθνική ομάδα ανδρών.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις Εθνικές ομάδες και, ειδικά, στην Εθνική ανδρών που ετοιμάζεται για την επιστροφή της στο Παγκόσμιο Λιγκ. Προσδοκούμε σε επιτυχίες που θα αναγεννήσουν το άθλημα και θα φέρουν νέα παιδιά στο βόλεϊ, εξασφαλίζοντας παράλληλα ένα ασφαλές μέλλον για το ανδρικό βόλεϊ στη χώρα μας.

Και πάλι σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς, εκ μέρους του ΔΣ της ΕΣΑΠ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x