Gossip

Η… αντίζηλος της Καρμπονέρο (pics-vid)

Δεν είναι μόνο η Σάρα Καρμπονέρο, σύζυγος του Κασίγιας, που μπορεί να κλεψει την παράσταση σε έναν αγώνα, καθώς η Φανή Στίπκοβιτς έρχεται να… ταράξει τα νερά σε όλους τους χώρους του αθλητισμού!

Μία κοπέλα από την Κροατία, ονόματι Φανή Στίπκοβιτς, που σπουδάζει στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Μαδρίτης έρχεται να βάλει δύσκολα σε όσους θαυμάζουν τη Σάρα Καρμπονέρο.

Η Ισπανίδα δημοσιογράφος είναι γνωστή για την παρουσία της σε αγώνες ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος, όμως η ξανθιά καλλονή από τα Βαλκάνια που εργάζεται για λογαριασμό του «Mediaset Sports» σκοπεύει να κάνει άπαντες να ξεχάσουν την σύντροφο του Ίκερ Κασίγιας.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αθλητές όπως οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Νόβακ Τζόκοβιτς, Πεπ Γκουαρντιόλα, Ρότζερ Φέντερερ, Ράφα Ναδάλ και άλλοι δεν έχουν καταφέρει να αντισταθούν στη γοητεία της, πόσω μάλλον στο απίστευτο βλέμμα της και έχουν της παραχωρήσει συνεντεύξεις.

Μάλιστα, ετοιμάζεται να δώσει το παρών στα γήπεδα της Βραζιλίας για να καλύψει την επικαιρότητα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Έντεκα μέρες έχουν απομείνει για το Μουντιάλ και το sport-fm.gr σας παρουσιάζει τη συνάδελφο από την Κροατία

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Δείτε και το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x