Ελλάδα

Η ΑΕΚ… επέστρεψε

Κανονικά στην Α1 θα παίξει η ΑΕΚ, καθώς εξασφάλισε πιστοποιητικό από την ΕΕΑ. Παράταση δέκα ημερών ζήτησε ο Ηλίας Λιανός για τον Πανιώνιο, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Και με τη βούλα επέστρεψε πλέον στην Α1 η ΑΕΚ. Με συντονισμένες ενέργειες εξασφαλίστηκε το απαιτούμενο ποσό, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Αλέξης Αλεξίου κατέθεσε την απαραίτητη εγγυητική και σε συνδυασμό με την πληρότητα του φακέλου που κατατέθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η τελευταία άναψε το πράσινο φως για να λάβει μέρος κανονικά στο πρωτάθλημα η «Ένωση».

Έτσι οι «κιτρινόμαυροι» επανέρχονται στη μεγάλη κατηγορία μετά από τριετή απουσία και θα είναι παρόντες στην απογευματινή κλήρωση, όπου θα μπει κλειδάριθμος με τον Παναθηναϊκό λόγω της κοινής χρήσης του ΟΑΚΑ.

Από πλευράς Πανιωνίου, ο μεγαλομέτοχος Ηλίας Λιανός ζήτησε παράταση δέκα ημερών και πληροφορίες αναφέρουν πως έλαβε αρνητική απάντηση. Πλέον οι «κυανέρυθροι» είναι σε δυσχερή θέση και με τα υπάρχοντα δεδομένα το πιθανότερο σενάριο είναι να αντικατασταθούν στη μεγάλη κατηγορία από την Καβάλα, πρώτη επιλαχούσα της Α2 ως τρίτη του περασμένου πρωταθλήματος.

Εκκρεμεί η απόφαση για τον Κόροιβο Αμαλιάδας, από τον οποίο πάντως εκφραζόταν η αισιοδοξία πως θα εξασφάλιζε πιστοποιητικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x