Χάντμπολ

«Η ΑΕΚ έχει στόχο πάντα τον τίτλο»

Ο Γιάννης Αρβανίτης μίλησε στο sport-fm.gr για την ισοπαλία (22-22) κόντρα στον ΠΑΟΚ και την «μάχη» του πρωταθλήματος

Με πέναλτι σε νεκρό χρόνο ο ΠΑΟΚ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (22-22) απέναντι στην ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Α1 χάντμπολ των ανδρών. Η «Ένωση» πλέον αφού κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια άλλον έναν διεκδικητή του τίτλου φιγουράρει στην 2η θέση της βαθμολογίας με επτά πόντους.

«Φτάσαμε πολύ κοντά να κερδίσουμε και για εμάς αυτό είναι πολύ σημαντικό. Σταθήκαμε πολύ καλά απέναντι στην ομάδα που είναι φαβορί του τίτλου. Είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά», σχολίασε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης και συνέχισε: «Το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ δεν αμφισβητείται. Γενικά ήταν ένα δύσκολο διαιτητικά ματς, λόγω συνθηκών και άγχους, λόγω του πολύ νερού που υπήρχε στο γήπεδο από την οροφή που έσταζε. Πάρθηκε η δύσκολη απόφαση να γίνει το ματς, ρίσκαραν πολύ οι αθλητές σε ένα βρεγμένο γήπεδο».

Αναφορικά με την «μάχη» του τίτλου: «Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, αυτές οι απώλειες βαθμών δεν λένε πολλά πράγματα. Τον Μάιο θα κριθεί ο τίτλος και μέχρι τώρα το πλεονέκτημα έδρας δεν έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει ιδιαίτερα. Δεν υπάρχει ποτέ πιθανότατα η ΑΕΚ να μην στοχεύσει σε τίτλο ότι ρόστερ και να έχει, είναι μεγάλη ομάδα. Έχουμε παίξει με Φίλιππο και ΠΑΟΚ, δύο διεκδικητές του τίτλου και δεν υστερούμε σε σχέση με αυτές τις ομάδες».

Τέλος για το πώς γίνεται η ΑΕΚ να παίρνει ίδιο αποτέλεσμα (ισοπαλία) πέρσι και φέτος στη Μίκρα, παρότι πέρσι είχε πολλούς αστέρες στη σύνθεση της είπε: «Πέρσι είχαμε φοβερό ρόστερ αλλά υπήρχε μεγάλη δυσκολία στις ισορροπίες. Πολλοί παίκτες που ήρθαν από καλύτερα πρωταθλήματα νόμιζαν ότι με λιγότερη προσπάθεια στην Ελλάδα θα τα κατάφεραν. Φέτος είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Παίζουμε αυτό που μπορούμε. Πέρσι παίζαμε με την ποιότητα κάποιων παικτών, φέτος παίζουμε πιο ομαδικό χάντμπολ και η ομάδα είναι επίσης ψηλότερη», κατέληξε ο έμπειρος τεχνικός της ΑΕΚ.

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x