Γ' Εθνική

Η ΑΕΚ πάει… Πλατεία

Μετά τον Αυλωνίτη, στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκονται και οι Κούρντι και Κούρος. Ραντεβού με Σγουρό σήμερα ο Μελισσανίδης. Τεστ με Αχαρναϊκό.

Δύο ακόμη παίκτες του Πανιωνίου έχει βάλει στο στόχαστρο η ΑΕΚ. Μετά τον στόπερ άσο Αυλωνίτη, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, η «Ένωση» παρακολουθεί στενά και τους Αλέξανδρο Κούρο και Αμίρη Κούρντι. Ο πρώτος είναι 20 ετών, αγωνίζεται σαν αριστερό μπακ, ενώ παρότι έχει γεννηθεί στην Αλβανία ζει από μικρός στην Ελλάδα και είναι διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες και μετρά ήδη 36 συμμετοχές με τον Πανιώνιο μην έχοντας χάσει ούτε λεπτό φέτος. Ο δεύτερος έχει γεννηθεί στη Σαουδική Αραβία αλλά διαθέτει επίσης ελληνική υπηκοότητα, είναι 22 ετών, παίζει σαν δεξί μπακ και αμυντικό χαφ, ενώ με τον Πανιώνιο μετρά 46 εμφανίσεις. Τα συμβόλαια αμφοτέρων λήγουν το 2016, αλλά η ΑΕΚ διαθέτει πλέον την οικονομική άνεση να αγοράζει παίκτες.

Ραντεβού με Σγουρό

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό θα έχει σήμερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσία του Πέτρου Παππά, του προέδρου της Ερασιτεχνικής Κωνσταντίνου Κοτσάτου και του project manager Δημήτρη Ανδριόπουλου. Η συζήτηση θα αφορά το οικονομικό σκέλος για την κατασκευή του γηπέδου και των υποστηρικτικών έργων, για τα οποία η Περιφέρεια έχει εγκρίνει κονδύλι 20 εκατ. ευρώ. Θα ακολουθήσει κι άλλο ραντεβού, πιθανότατα στο τέλος της εβδομάδας.

Με Πλατέλλα και Παυλή

Φιλικό με τον Αχαρναϊκό θα δώσουν όσοι παίκτες της ΑΕΚ δεν αγωνίστηκαν ή έπαιξαν λίγο στο ματς της Κυριακής με την Τριγλία σήμερα (15:00). Οι Πλατέλλας και Παυλής θα χρησιμοποιηθούν από τον Τραϊανό Δέλλα για να βρουν αγωνιστικό ρυθμό, ενώ χρόνο θα πάρει και ο Ανάκογλου, που έπαιξε για 20 λεπτά προχθές. Ο προπονητής της «Ένωσης» θα δώσει ρεπό αύριο και το Σαββατοκύριακο στους παίκτες του, αφού η ομάδα του έχει ρεπό στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Στο μεταξύ, σήμερα θα υποβληθεί σε επέμβαση σε κοιλιακούς και προσαγωγούς ο Τάσος Τσουμάγκας, που θα επιστρέψει στη δράση στις αρχές του 2014.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x