Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η αφέλεια το πρόβλημα της Λίβερπουλ και όχι μόνο η άμυνα!

Θέλει μεγάλη προσπάθεια να δεχτείς τρία γκολ στο γήπεδο σου από μια ομάδα που μέχρι τη νίκη με την Έξετερ στις αρχές του μήνα με 2-0 δεν είχε πετύχει δύο γκολ στο ίδιο παιχνίδι εδώ και ένα χρόνο!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Για την Λίβερπουλ η ήττα από την Γουέστ Μπρoμ που για 21 σερί ματς φέτος δεν είχε νίκη από τον Αύγουστο μέχρι τον Δεκέμβρη, αποτελεί πραγματική καταστροφή αφού ρεαλιστικά δεν υπάρχει ελπίδα για άλλο τίτλο αυτή τη σεζόν εκτός αν κάποιος πιστεύει πως θα πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ!

Για τρίτη σερί χρονιά , που κάθεται ο Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ, η ομάδα αποκλείεται στο Κύπελλο Αγγλίας σε αυτό τον γύρο τέλη Γενάρη και δεν μπορεί να είναι τυχαίο πια. Πρόπερσι από τη Γουέστ Χαμ , πέρσι από τη Γουλβς μέσα στο Ανφιλντ και μάλιστα όχι από τους φετινούς «λύκους» που κάνουν περίπατο στη Τσάμπιονσιπ αλλά από τη τραγική περσινή εκδοχή τους που πάλευε να μείνει στην κατηγορία!

Ωστόσο τώρα μοιάζει χειρότερο. Η Γουέστ Μπρομ όχι μόνο νίκησε, αλλά το πέτυχε εμφατικά σκοράροντας μάλιστα τρεις φορές στο πρώτο ημίχρονο στο Άνφιλντ κάτι που τελευταία φορά το είχε πετύχει η ή Ρεάλ Μαδρίτης το 2014. Μόνο που άλλο ο Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλο ο Τζέι Ροντρίγκεζ!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x