Γ' Εθνική

Η ανησυχία του Δέλλα

Ο Τραϊανός Δέλλας πονοκεφαλιάζει, γιατί ο μεν Κορδέρο είναι τιμωρημένος, ο δε Γεωργέας αμφίβολος για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Βάρης στο Μενίδι.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αποθεραπεία για τους παίκτες που αγωνίστηκαν στη χθεσινή νίκη με 7-1 επί του ΠΑΟ Κρουσσώνα περιλάμβανε το πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ τη Δευτέρα.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Βάρης στο Μενίδι θα αρχίσει την Τετάρτη (καθώς μεσολαβεί ρεπό την Τρίτη). Ο Τραϊανός Δέλλας πονοκεφαλιάζει, καθώς ο μεν Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και θα χάσει το προσεχές ματς, ο δε Νίκος Γεωργέας αντιμετωπίζει μία κάκωση στην ποδοκνημική και στην επόμενη προπόνηση θα υπάρχει σαφέστερη εικόνα για το αν προλαβαίνει το παιχνίδι της Κυριακής. Σε περίπτωση που ο 37χρονος άσος λείψει, θα υπάρξει πρόβλημα στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Εκτός πλάνων είναι σίγουρα ο Τάσος Τσουμάγκας, που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα, αλλά και ο ανέτοιμος Αινείας Καλογέρης, ενώ πιθανώς να επανεμφανιστεί ο Ρενάλντο Ράμα.

Η προπόνηση της Τετάρτης έχει προγραμματιστεί για τις 10:30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x