Ελλάδα

Η απάντηση του Ολυμπιακού για Μπαρτζώκα

Πλήρη γνώση του φλερτ Μπαρτζώκα-Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είχε η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Τι απαντά στα περί «συμβολαίου» του προπονητή στις αιχμές από την πλευρά του Παναθηναϊκού.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνώριζε απόλυτα τις επαφές του Γιώργου Μπαρτζώκα με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, τις οποίες άλλωστε είχε επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο προπονητής σχεδόν ενάμιση μήνα πριν το χθεσινό δημοσίευμα της «Πράσινης» που έκανε λόγο για συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο ίδιος.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η πλευρά του Ολυμπιακού, για να ενεργοποιείτο η συγκεκριμένη συμφωνία με τους Τούρκους, θα έπρεπε ο 48χρονος τεχνικός να μείνει ελεύθερος από τους πρωταθλητές Ευρώπης. Η «Φενέρ» είχε ενημερώσει τους Πειραιώτες για την πρόθεσή της να πληρώσει τη ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του Γιώργου Μπαρτζώκα, κάτι που τελικά δεν έγινε, με την πλευρά του Ολυμπιακού και του προπονητή να αποφασίζουν από κοινού την επέκταση της συνεργασίας τους με αναπροσαρμογή συμβολαίου.

Κύκλοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Από τη στιγμή που στον Παναθηναϊκό αρέσει τόσο πολύ να βγάζουν στη φόρα προσύμφωνα και συμβόλαια καλό είναι να μας εμφανίσουν και τα συμβόλαια που ζήτησε προ ημερών ο Ολυμπιακός και ειδικά αυτό που είχε υπογράψει ο Ομπράντοβιτς».

Υπενθυμίζεται πως προ ημερών η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε επίσημα από τον Παναθηναϊκό και τον ΕΣΑΚΕ να δοθούν στη δημοσιότητα τα συμβόλαια των «πράσινων» από την τελευταία πενταετία, δίχως να λάβει απάντηση από τους πρώτους, ενώ η διοργανώτρια αρχή απάντησε πως αυτό μπορεί να γίνει μόνο με παρέμβαση εισαγγελέα.

Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν λόγο για σαφή προσπάθεια από πλευράς Παναθηναϊκού να δημιουργηθούν εσφαλμένες εντυπώσεις και να προκαλέσουν αναταραχή στις τάξεις του Ολυμπιακού, δίχως-ωστόσο-επιτυχία, ενώ εκφράζουν την απόλυτη εμπιστοσύνη και στήριξή τους στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x