Betmasters

Η απάντηση, με πρόκριση, της Βέρντερ Βρέμης

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr το «διπλό» της ομάδας του Βίκτορ Σκρίπνικ στο Μπίλεφελντ, για τους «16» του Κυπέλλου Γερμανίας.

To αποτέλεσμα με τη Βόλφσμπουργκ, την περασμένη Κυριακή (1/3), δεν πρέπει να επηρεάσει την άποψη που έχει προκύψει για τη Βέρντερ. Ηττήθηκε, με 3-5, στη Βρέμη από έναν εξαιρετικά φορμαρισμένο αντίπαλο, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή δίνεται το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ. Λίγο καιρό πίσω οι «λύκοι» φιλοδώρησαν με τέσσερα γκολ την Μπάγερν, έχοντας έναν παίκτη (βλ. Ντοστ) που έχει ξεπεράσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε συχνότητα σκοραρίσματος (ένα τέρμα ανά 63 λεπτά) κι έχει έντεκα γκολ στα τελευταία δώδεκα on target σουτ που επιχείρησε!

Απέναντι, μάλιστα, σ΄ αυτήν την ομάδα η Βέρντερ προηγήθηκε τρεις φορές! Η Αρμίνια είναι σαφέστατα χαμηλότερο εμπόδιο. Πρωτοπόρος της τρίτης κατηγορίας, που θα πρέπει να κάνει εγκληματικά όργια για να μην ανέβει στην Τσβάιτε Λίγκα, έχει αποκλείσει ομάδες ανώτερων πρωταθλημάτων ως τώρα, μα με τη Βέρντερ δεν είναι μικρό αουτσάιντερ όπως δείχνουν οι αποδόσεις. Αξία υφίσταται στις τιμές των φιλοξενούμενων, οι οποίοι, μάλιστα, δεν προτίθεται να κάνουν αλλαγές. Και γιατί να κάνουν; Το Κύπελλο είναι στόχος και ο αντίπαλος δύο κατηγορίες κάτω. Αυτό που πρέπει να προσέξει ο Σκρίπνικ είναι η άμυνα της ομάδας του, η οποία μπάζει.

Κόντεψε να πληρώσει αυτήν την αδυναμία και σε ματς Μπουντεσλίγκας, όπως με την Άουγκσμπουργκ, όπου έκανε ο αντίπαλος δύο τελικές και δέχθηκε η Βέρντερ ισάριθμα γκολ. Είναι σε κακό φεγγάρι ο γκολκίπερ Βολφ, που πέφτει από τη μία γκέλα στην άλλη, όμως και πάλι δεν υπάρχει καμία λογική στο ποντάρισμα επάνω στην Αρμίνια. Είναι και μία καλή ευκαιρία, το παιχνίδι αυτό, να ξεπεράσουν οι φιλοξενούμενοι την ήττα από τη Βόλφσμπουργκ. Τούτο φαίνεται και από την πιθανή τους ενδεκάδα, που έχει μέσα και Γιουνούζοβιτς και Ντι Σάντο.

Η δεύτερη επιλογή είναι από το Κύπελλο Γαλλίας, όπου η ομάδα που θα προκριθεί από τον προημιτελικό του «Παρκ ντε Πρενς» θα είναι, λογικά, κι αυτή που θα φθάσει στο τρόπαιο. Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό αναμετρήθηκαν για το Σαμπιονά και την περασμένη Κυριακή (1/3) στο «Λουί Ντε». Οι πρωτευουσιάνοι ήταν καλύτεροι, με χαμένες ευκαιρίες στο ενεργητικό τους. Είτε, όμως, παρουσίασαν σημάδια αστοχίας, είτε έπεφταν επάνω στον φορμαρισμένο γκολκίπερ Σούμπασιτς των Μονεγάσκων. Πλήγμα ξανά για τους γηπεδούχους του Μπλαν η τιμωρία (δεύτερη και τελευταία αγωνιστική) του Ζλάταν, ο οποίος θα ήταν πολύτιμος εν προκειμένω.

Θέματα έχει κι ο Ζαρντίμ, όμως, του οποίου η άμυνα με τόσες απουσίες (Αμπντενούρ, Ραγκί, Καρβάλιο) δεν γίνεται ν΄ αντέχει συνέχεια. Ο Τουλαλάν τα πήγε μια χαρά στο ματς Λιγκ 1, όμως κι αυτός είναι σε κάπως προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία. Η Παρί θα έχει την έδρα αυτή τη φορά και, ουσιαστικά, θα ψάξει το ένα γκολ που σε μονό ματς θ΄ αναγκάσει τη Μονακό ν΄ ανοιχτεί. Είναι δύσκολο οι φιλοξενούμενοι ν΄ αντέχουν συνέχεια, από τη στιγμή που εφαρμόζουν μία τακτική στην οποία ο αντίπαλος πιέζει και δημιουργεί ευκαιρίες στην εστία τους. Το Over είναι δικαιολογημένα «ακριβό», μα σίγουρα προτιμότερο του χαμηλού «άσου».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
174. ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: 2 (1,90)
195. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΟΝΑΚΟ: OVER (2,00)



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x