Επικαιρότητα

Η απαγωγή αυτής της γυναίκας ήταν τόσο παράξενη που όλοι πίστευαν ότι την έβγαλε από το μυαλό της!

Η υπόθεση είχε προκαλέσει σάλο, με πολλούς να την παραλληλίζουν με την υπόθεση της ταινίας Gone Girl - Ο 40χρονος δράστης καταδικάστηκε σήμερα σε 40 χρόνια φυλάκιση

Η δικαίωση που αισθάνεται σήμερα μια 32χρονη γυναίκα από την Καλιφόρνια, η οποία πριν από δύο χρόνια έπεσε θύμα απαγωγής ενός 40χρονου δικηγόρου που την κακοποίησε σεξουαλικά, πρέπει να είναι τεράστια.

Κι αυτό γιατί μετά τη φριχτή της περιπέτεια, η άτυχη γυναίκα που υπέμεινε τις αρρωστημένες ορέξεις του απαγωγέα της για δύο 24ωρα, προτού τελικά την αφήσει ελεύθερη, όχι μόνο αντιμετωπίστηκε με απάθεια από τις Αρχές, αλλά κατηγορήθηκε ότι έβγαλε όλη αυτήν την ιστορία από το μυαλό της.

Η υπόθεση είχε προκαλέσει σάλο πριν από δύο χρόνια, με τη γυναίκα να κατηγορείται ότι αντέγραψε την υπόθεση της ταινίας Gone Girl, όπου η σατανική ηρωίδα «σκηνοθετεί» τη δολοφονία της για να ενοχοποιήσει τον άπιστο σύζυγό της. Σήμερα ωστόσο ο επίλογος αυτής της απίστευτης υπόθεσης δικαιώνει απόλυτα την Denise Huskins, με τον 40χρονο Matthew Muller να καταδικάζεται σε 40 χρόνια φυλάκισης για τα εγκλήματά του.

Το ζευγάρι που δικαιώθηκε μετά από πολλούς μήνες αμφισβήτησης

inner

Ο Muller, ένας δικηγόρος με σπουδές στο Harvard ο οποίος ωστόσο είχε χάσει την άδεια άσκησης του επαγγέλματός του, παρακολουθούσε την Huskins και τον φίλο της Aaron Quinn στο σπίτι που συζούσαν στην Καλιφόρνια, χρησιμοποιώντας ένα τηλεχειριζόμενο drone, για αρκετές εβδομάδες πριν την απαγωγή.

Όταν τελικά εισέβαλε στο σπίτι τους, τους απείλησε με ένα ψεύτικο όπλο, έδεσε το ζευγάρι και τους ζήτησε να πιουν ένα υπνωτικό. Στη συνέχεια τους έβαλε να ακούσουν ένα προηχογραφημένο μήνυμα με διαλόγους, θέλοντας να τους ξεγελάσει ώστε να πιστέψουν ότι είχε συνεργούς στην απαγωγή.

Αφήνοντας τον νεαρό φίλο της βαθιά ναρκωμένο στο σπίτι, ο διεστραμμένος δράστης έβαλε την 30χρονη τότε κοπέλα στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του και τη μετέφερε στο σπίτι του στο Σάουθ Λέικ Τάχο, όπου την κράτησε αιχμάλωτη για δύο μέρες, προτού τελικά την ελευθερώσει.

Μετά την απελευθέρωσή της, η αστυνομία της τοπικής κοινότητας του Vallejo κατηγόρησε τη γυναίκα ότι είπε ψέματα για τη δήθεν απαγωγή της και ότι σκηνοθέτησε όλη την ιστορία για προσωπικούς λόγους.

O δράστης

inner

Η δυσφήμιση της νεαρής γυναίκας ήταν ένα επιπλέον χτύπημα μετά τις εφιαλτικές στιγμές που είχε ζήσει στα χέρια του Muller. Ωστόσο η ίδια δεν έχασε στιγμή το κουράγιο της και συνέχισε, με την υποστήριξη του φίλου της που την πίστεψε από την πρώτη στιγμή, να αγωνίζεται προκειμένου ο δράστης να πληρώσει για αυτό που της έκανε.

Στη δίκη η θαρραλέα γυναίκα απευθύνθηκε πρόσωπο με πρόσωπο στον δράστη, συγκλονίζοντας το δικαστήριο με τις λεπτομέρειες της αρρωστημένης συμπεριφοράς του. «Μου φέρθηκες σαν αντικείμενο, σαν ζώο. Βλέπω ακόμα εφιάλτες με το πρόσωπό σου κάθε βράδυ. Ο ύπνος δεν είναι ξεκούραση για μένα. Είναι μαρτύριο», είπε στο δικαστήριο η γυναίκα, μιλώντας στον 40χρονο που την κοίταζε με απάθεια.

Περιγράφοντας το εφιαλτικό 48ωρο που πέρασε με τον Muller, η 32χρονη εξήγησε πως ο απαγωγέας της την ανάγκαζε να παριστάνει ότι είναι ζευγάρι την ώρα που την βίαζε. «Τη δεύτερη φορά με ανάγκασες να σε φιλήσω και να σου πω πράγματα που λένε οι εραστές. Δεν μπορούσες απλώς να βιάσεις το κορμί μου και να με αφήσεις να αποσυνδεθώ από αυτό, όπως συνέβη την πρώτη φορά, που με πέταξες στο κρεβάτι σαν ψεύτικη κούκλα. Τη δεύτερη φορά με έβαλες να παίξω θέατρο. "Ας υποκριθούμε ότι είμαστε με άλλους ανθρώπους, με τους ανθρώπους που αγαπάμε, για να γίνει πιο εύκολο", μου είπες, λες και ο βιασμός ήταν κάτι που συνέβαινε και στους δυο μας».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x