Αγγλία

Η απελπισμένη Λίβερπουλ

Να πληρώσει έξτρα χρήματα για μια ήδη κλεισμένη μεταγραφή, αυτή του Ντιβόκ Ορίζι, είναι διατεθειμένη η Λίβερπουλ για να βρει άμεσα λύση στο πρόβλημα της επίθεσης.

Σε τέτοια απελπισία βρίσκεται η Λίβερπουλ για να λύσει το επιθετικό της πρόβλημα, που σύμφωνα με την Daily Mail ετοιμάζεται να κάνει κάτι μάλλον αδιανόητο.

Οι «κόκκινοι» αν και έχουν ήδη αποκτήσει τον Ντιβόκ Ορίζι έναντι 10 εκατ. λιρών, προτίθενται να δώσουν άλλα τόσα στη Λιλ, στην οποία τον παραχώρησαν δανεικό, για να διακόψουν το δανεισμό του και να τον εντάξουν στο δυναμικό τους έξι μήνες νωρίτερα, από το 2015. Κι όλα αυτά για έναν πολύ ταλαντούχο μεν, αλλά μόλις 19χρονο Βέλγο, που πάντως θέλει να μετακομίσει άμεσα στους «reds».

«Δεν είμαι εγώ αυτός που παίρνει τις αποφάσεις, αλλά εάν ο σύλλογος επιλέξει να με αφήσει να φύγω τον Γενάρη, θα πάω στη Λίβερπουλ. Είπα ότι θα μείνω για όλη τη σεζόν και εύχομαι να τηρηθεί. Αλλά εάν υπάρξει απόφαση από τους συλλόγους, δεν θα έλεγα ότι δεν θέλω να πάω στη Λίβερπουλ τον Γενάρη», δήλωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x