Gossip

Η απίστευτη απολογία της Μπέκαμ για το παγωμένο πρόσωπό της στον γάμο

Με έναν ευρηματικό τρόπο αποφάσισε να... δικαιολογήσει το αγέλαστο πρόσωπό της στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε η Victoria Beckham στην Βρετανική εφημερίδα Evening Standard όπου και αποκάλυψε γιατί πέρασε καλύτερα στο γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle παρά σε εκείνον του πρίγκιπα William με την Kate Middleton to 2011.

«Ήταν ένας πανέμορφος υπέροχος γάμος. Ήταν η καλύτερη ημέρα. Το ζευγάρι έδειχνε χαρούμενο και όλοι ήταν χαρούμενοι για εκείνους. Για να μιλήσω με ειλικρίνεια ήταν τόσο ανακουφιστικό για εμένα που σε αυτόν το γάμο δεν ήμουν επτά μηνών έγκυος, οπότε είχα τη χαρά να φορέσω ότι θέλω», τόνισε η Victoria η οποία το 2011 ήταν επτά μηνών έγκυος στην κόρη της.



Μιλώντας για την εμφάνιση της Meghan Μarkle, η Beckham τόνισε πως ήταν πανέμορφη και ό,τι προτίμησε να βάλει της ταίριαζε γάντι ενώ συμπλήρωσε πως και ο Harry έδειχνε υπέροχος.

«Η Meghan είναι μια αυθεντική υπέροχη γυναίκα που αγαπάει πραγματικά τον Harry», ανέφερε η Victoria.



Όσο για τον λόγο που δεν χαμογελούσε στον γάμο του πριγκιπικού ζεύγους, ανέβασε ένα ποστ στο instagram με έμμεση αναφορά. Η Μπέκαμ ανέβασε μια φωτογραφία της όπου φοράει τζιν παντελόνι, τις πορτοκαλί γόβες που φορούσε και στον γάμο και ένα t-shirt που έγραφε: Είναι ένα σκοτεινό αλλά χαρούμενο μέρος.

Ενώ στη λεζάντα έγραψε:

«Όταν χαμογελάτε από μέσα σας! Όπως λέει το φούτερ !! Αφήστε το μπλουζάκι σας να μιλήσει - πάρετε το δικό σας αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μου...».

When you’re smiling on the inside ?????? As the sweatshirt says!! Let your sweatshirt do the talking - get yours now exclusively at my website and #VBDoverSt x VB #DarkButHappyPlace

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις



Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x