Europa League

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

Από 20 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της Τούμπας με την Φιορεντίνα για την 3η αγωνιστική του Europa League. Εκτός Τζαβέλλας, Μακ.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε, όπως συνηθίζει, την αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την Φιορεντίνα ανήμερα του αγώνα. Πάντως, ο έμπειρος τεχνικός δεν επιφύλασσε κάποια έκπληξη.

Εκτός είναι ο Ρόμπερτ Μακ, αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο, καθώς είχε φανεί από την Τετάρτη ότι ο Σλοβάκος εξτρέμ δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όπως και ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Ο 61χρονος προπονητής προτίμησε τον Σαρλ Ιτάνζ ως δεύτερο τερματοφύλακα (θα παίξει ο Γλύκος) και όχι τον Αστέριο Γιακουμή. Επιστρέφει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν έπαιξε κόντρα στον Ατρόμητο, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του ο Αγγελος Αναστασιάδης είναι οι εξής: Γλύκος, Ιτάνζ, Αθανασιάδης, Γκολάσα, Κατσικάς, Κουλούρης, Κάτσε, Κίτσιου , Μαντούρο, Μάρτενς, Περέιρα, Παπαδόπουλος, Ποζατζίδης, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας, Τζιόλης, Τζανδάρης, Βίτορ, Σπυρόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x