Stoiximan Super League

Η αρχή έγινε…

Το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο ήρθε για τον Αστέρα Τρίπολης και πλέον η… ανακούφιση ήρθε στους Αρκάδες, μετά τη νίκη κόντρα στον Εργοτέλη. Νέο πρόσωπο στο τεχνικό τιμ της ομάδας του Βεργέτη.

Η πρώτη νίκη μακριά από την Τρίπολη, είναι γεγονός για τον Αστέρα. Οι Αρκάδες έφυγαν με τη νίκη από την έδρα του Εργοτέλη και έκαναν «σεφτέ» στις εκτός έδρας νίκες χάρη σε ένα γκολ του Τζερόνιμο Μπαράλες.

Ο Αργεντινός σκόραρε και πάλι μετά την 3η αγωνιστική και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, διώχνοντας παράλληλα το άγχος από τον ίδιο και τους συμπαίκτες του. Παράλληλα, επετεύχθη και ένας άλλος στόχος, αυτός της πεντάδας, στην οποία, η ομάδα του Στάικου Βεργέτη επέστρεψε από την Κυριακή το βράδυ.

Την επόμενη αγωνιστική, στο «Θ. Κολοκοτρώνης» υποδέχεται τον Παναιτωλικό, θέλοντας ένα ακόμα εντός έδρας τρίποντο και φυσικά, τουλάχιστον, την διατήρηση στην ίδια βαθμολογική θέση.

Από εκεί και πέρα, την Δευτέρα υπήρξε μία ακόμα ενίσχυση στο τεχνικό τιμ του Στάικου Βεργέτη. Πιο συγκεκριμένα ο Λεωνίδας Τσιγαρίδας συμφώνησε με τη διοίκηση του Αστέρα και θα αναλάβει πλέον άμεσος συνεργάτης του νεαρού προπονητή.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x