Επικαιρότητα

Η Αστυνομία απομακρύνει δημοσιογράφους από την περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο

Νωρίτερα, Εισαγγελία της Αθήνας έδωσε άδεια για έφοδο και συλλήψεις σε περίπτωση που οι αστυνομικές Αρχές κρίνουν ότι επιχειρησιακά πρέπει να κινηθούν, καθώς κάτι τέτοιο επιβάλλεται από τον νόμο.

Την απομάκρυνση όλων των δημοσιογράφων από την οδό Πατησίων, κοντά στο Πολυτεχνείο, διέταξε η Αστυνομία, εγείροντας υποψίες ότι ετοιμάζεται έφοδος για την απομάκρυνση των καταληψιών από το κτήριο.

Το τμήμα της οδού Πατησίων, από την Χαλκοκονδύλη έως τη Μάρνη, θυμίζει νεκρή ζώνη.

Στον ασύρματο ακούστηκε εντολή οι αστυνομικοί να «καθίσουν και να τους απομακρύνουν».

Νωρίτερα, Εισαγγελία της Αθήνας έδωσε άδεια για έφοδο και συλλήψεις σε περίπτωση που οι αστυνομικές Αρχές κρίνουν ότι επιχειρησιακά πρέπει να κινηθούν, καθώς κάτι τέτοιο επιβάλλεται από τον νόμο, όταν διαπράττονται αυτόφωρα αδικήματα που διώκονται σε βαθμό κακουργήματος.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλίας Ζαγοραίος που βρίσκεται, όπως και πολλοί εισαγγελικοί λειτουργοί σε πλήρη επιφυλακή, έχει καταστήσει τη θέση της Εισαγγελίας γνωστή στις αστυνομικές αρχές από νωρίς το πρωί, καθώς όπως αναφέρουν, πληροφορίες από εισαγγελικές πηγές θεωρείται αυτονόητη η θέση της Εισαγγελίας με βάση το νόμο.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x