Ισπανία

Η Ατλέτικο… ξύπνησε! (video)

Μια κακή παρένθεση ήταν η απώλεια βαθμών της πρώτης αγωνιστικής! Η πρωταθλήτρια Ατλέτικο επέστρεψε δριμύτερη κι έστω αν δυσκολεύτηκε, έκαμψε την αντίσταση της Εϊμπάρ με σκορ 2-1.

Έκανε... σεφτέ στο πρωτάθλημα η Ατλέτικο Μαδρίτης! Έστω κι αν δυσκολεύτηκε απέναντι στη νεοφώτιστη Εϊμπάρ, η πρωταθλήτρια Ισπανίας κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 2-1 μπροστά στον κόσμο της και να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα (μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με την Ράγο).

Στο 25' οι ροχιμπλάνκος είχαν βάλει τις βάσεις για το τρίποντο. Αρχικά με τον Μιράντα (12') και στη συνέχεια με τον Μάντζουκιτς που άνοιξε λογαριασμό με τη σειρά του στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και προσπάθησαν -παρά τη δεδομένη διαφορά δυναμικότητας- μείωσαν με... γκολάρα στο 33' του Άμπρααμ.

Στο δεύτερο μέρος η απόδοση των Μαδριλένων έπεσε κι άλλο, δεν έδειχναν μεγάλη διάθεση και δεν ήθελε και πολύ να γίνει το... μπαμ. Αλλά ευτυχώς για τους γηπεδούχους ο Μόγια παρενέβη όποτε χρειάστηκε και έμεινε το 2-1 μέχρι το τέλος.

Πριν τη σέντρα, δε, έγινε η απονομή του περσινού πρωταθλήματος σε ένα γιορτινό κλίμα με τον κόσμο να απολαμβάνει την τεράστια επιτυχία.


Atletico Madrid 2-1 Eibar - All Goals & Highlights από footynews

Δείτε εδώ τη βαθμολογία.


Αναλυτικά, η δεύτερη αγωνιστική:


Παρασκευή 29/8

Βαλένθια-Μάλαγα 3-0
(31' Αλκαθέρ, 45' Παρέχο, 56' Πιάτι)

Χετάφε-Αλμερία 1-0
(29' Βάσκεθ)

Σάββατο 30/8

Μπιλμπάο-Λεβάντε 3-0
(32' Αντούριθ, 51' Ιτουράσπε, 76' Μουνιαΐν)

Κόρδοβα-Θέλτα 1-1
(60' Φέντε - 52' Ορεγιάνα)

Ατλέτικο-Είμπάρ 2-1
(12' Μιράντα, 25' Μάντζουκιτς - 33' Άμπρααμ

Εσπανιόλ-Σεβίλλη

Κυριακή 31/8

Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα

Λα Κορούνια-Βαγεκάνο

Σοσιεδάδ-Ρεάλ Μαδρίτης

Ελτσε-Γρανάδα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x