Επικαιρότητα

Η Αχτσιόγλου υπέρ των αργόμισθων της ΔΕΗ;

Την υπόθεση των 62 υπαλλήλων της ΔΕΗ, είχε αποκαλύψει τον Μάρτιο ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας

Στα δικαστήρια οδηγούνται η διοίκηση της ΔΕΗ και οι συνδικαλιστές για τους 62 εργαζόμενους που αρνούνται να μετατεθούν από παροπλισμένα εργοστάσια σε εν λειτουργία μονάδες. Μάλιστα, το θέμα έθεσαν οι συνδικαλιστές και στην υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου σε συνάντηση που είχαν μαζί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπουργός τοποθετήθηκε υπέρ τους. Παράλληλα, πρότεινε, να παρέμβει στην διοίκηση μέσω του βασικού μετόχου που ελέγχει το 51% της ΔΕΗ.

Την υπόθεση των 62 υπαλλήλων της ΔΕΗ, είχε αποκαλύψει τον Μάρτιο ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της ΝΔ, Κώστας Σκρέκας, λέγοντας ότι πληρώνονται χωρίς να έχουν αντικείμενο απασχόλησης, αφού οι μονάδες που «εργάζονται» είναι κλειστές!

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, ο πρόεδρος της ΔΕΗ αποφάσισε τη μετάθεσή τους σε άλλα εργοστάσια που βρίσκονται σε λειτουργία, ούτως ώστε να δικαιολογούνται τόσο οι μισθοί όσο και τα επιδόματα που λάμβαναν.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x