Γ' Εθνική

Η «βάπτιση» θα φέρει… χρήμα

Μίνιμουμ 10 εκατ. ευρώ περιμένουν στην ΑΕΚ να εισπράξουν από την ονοματοδοσία του νέου γηπέδου της ομάδας. Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου για μετοχές. «Μπαίνει» και ο Πέτρος Στάθης.

Ακριβά θα «πουλήσει» την εμπορική ονομασία του νέου της γηπέδου η ΑΕΚ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ώρας των Σπορ», οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν μίνιμουμ 10 εκατ. ευρώ από την εταιρεία που θα χαρίσει το όνομά της στην «Αγια-Σοφιά» και οι συζητήσεις με τις ενδιαφερόμενες εταιρείες θα αρχίσουν από αυτή τη βάση.

Ήδη έχουν γίνει επαφές με αρκετές εταιρείες, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες. Παράλληλα στους ενδιαφερόμενους θα παρουσιαστεί ολοκληρωμένη μελέτη και παρουσίαση του έργου. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που έχει αναλάβει ο ίδιος το συγκεκριμένο ζήτημα, δεν βιάζεται να αποφασίσει, αλλά εκτιμάται πως μέχρι να αρχίσουν τα έργα για την κατασκευή του γηπέδου η συμφωνία θα είναι κοντά, ίσως και να έχει ολοκληρωθεί.

Όλοι μαζί το χτίζουν

Από την πρώτη μέρα είναι συγκινητική η ανταπόκριση των απλών φίλων της ΑΕΚ στο κάλεσμα για αγορά μετοχών για την «Αγια-Σοφιά». Σε περιόδους μεγάλης οικονομικής κρίσης και ανεργίας, ήδη εκατοντάδες φίλοι της «Ένωσης» έχουν σπεύσει να βάλουν τον οβολό τους για την υλοποίηση του ονείρου μέσω του λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς (5102-063273-924). Μόνο οι προεγγραφές μετά την παρουσίαση ξεπέρασαν τις 500.

Στο μεταξύ, αρκετοί ακόμη οικονομικά επιφανείς φίλοι της ομάδας είναι έτοιμοι να συνδράμουν. Ανάμεσά τους φέρεται να είναι και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Πέτρος Στάθης, ενώ θετικοί εμφανίζονται οι Γκίκας Γκούμας και Τάκης Κανελλόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x