sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Η δεύτερη… εφτάρα του Μπράμου

Ο Μάικ Μπράμος πέτυχε επτά τρίποντα για δεύτερη φορά στην καριέρα του με τον Παναθηναϊκό. Μπορεί και... καλύτερα και το www.sport-fm.gr θυμίζει γιατί.

Σα να πέταγε βότσαλα στη θάλασσα σούταρε τρίποντα χθες απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα όλος ο Παναθηναϊκός (18/37), αλλά πάνω από όλα ο Μάικ Μπράμος. Ο ομογενής φόργουορντ είχε 7/11 από τα 6,75μ. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά στην καριέρα του με το «τριφύλλι» που πετυχαίνει επτά τρίποντα. Πέρσι, στις 23 Νοεμβρίου απέναντι στην Καντού στην Ιταλία είχε 7/9 τρίποντα. Όμως μπορεί και… καλύτερα. Έτσι έχει δείξει, τουλάχιστον, το παρελθόν.

Η καλύτερη βραδιά της καριέρας του ήταν πριν έξι χρόνια, όταν ως τριτοετής φοιτητής στην ήττα των Miami Redhawks από τους Dayton Flyers για το NCAA, είχε 36 πόντους με 9/15 τρίποντα.

Περίπου ένα χρόνο μετά, στις 6 Δεκεμβρίου του 2008, στη νίκη των Miami Redhawks απέναντι στους Northwestern State Demons είχε 31 πόντους με 8/11 τρίποντα.

Ερχόμενος στην Ευρώπη για να αγωνιστεί αρχικά στο Περιστέρι και εν συνεχεία στη Γκραν Κανάρια, ο Μάικ Μπράμος δεν είχε περισσότερα από πέντε τρίποντα σε ένα ματς. Στις 14 Απριλίου του 2010 και την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό είχε 20 πόντους με 5/9 τρίποντα, ενώ στις 26 Φεβρουαρίου 2012, στην ήττα της Γκραν Κανάρια στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ είχε 22 πόντους με 5/6 τρίποντα.

Συνολικά στην καριέρα του, από το κολέγιο και το Περιστέρι μέχρι τη Γκραν Κανάρια και τον Παναθηναϊκό, έχει 403/1066, ήτοι 37,8%.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x