Γενικά

Αποκάλυψη: Η ΔΟΕ περιμένει το ΣτΕ για τις εκλογές της ΕΟΕ!

Το sport-fm.gr παρουσιάζει αποκλειστικά την πρώτη αντίδραση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για τις εκλογές στην ΕΟΕ

Στις 6 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με τον Σπύρο Καπράλο να επανεκλέγεται, αλλά ακόμα το θέμα βρίσκεται στην επικαιρότητα.

Το παρασκήνιο πολύ μεγάλο και η ήδη αυξημένη ένταση από πριν, συνεχίστηκε και μετά την εκλογική διαδικασία, αφού η πλευρά του Ισίδωρου Κούβελου έκανε λόγω για «πραξικοπηματική κατάληψη της διοίκησης».

Μάλιστα οι 13 ομοσπονδίες που τάχθηκαν υπέρ του Κούβελου απέστειλαν έγγραφο στη ΔΟΕ, ενώ κινήθηκαν νομικά, θεωρώντας ότι οι εκλογές είναι άκυρες με την δίκη στο Συμβούλιο της Επικρατείας να έχει οριστεί για τις 2 Μαΐου.

Μέχρι σήμερα δεν ήταν γνωστή η επίσημη αντίδραση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για όλα αυτά, αλλά το sport-fm.gr σας παρουσιάζει το έγγραφο το οποίο στάλθηκε στην ΕΟΕ στις 8 Μαρτίου 2017 και ουσιαστικά την ενημερώνει ότι η ΔΟΕ θα περιμένει τις αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων πριν κάνει το οτιδήποτε!

Αναλυτικά, όσα αναγράφονται στην επιστολή της ΔΟΕ:
«Επιβεβαιώνουμε την παραλαβή της πρόσφατης επικοινωνίας σας με θέμα την εκλογική επιτροπή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Ενημερωθήκαμε επίσης για τις νομικές ενέργειες που ξεκίνησαν 13 ομοσπονδίες σε τοπικό δικαστήριο σε σχέση με τα παραπάνω.

Σε αυτό το πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο και λαμβάνοντας υπ’ όψιν το υπάρχων καταστατικό της εθνικής σας ολυμπιακής επιτροπής θα περιμένουμε τις αποφάσεις του δικαστηρίου πριν προχωρήσουμε»

inner

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x