Euro 2024

Η… εκδίκηση των «οράνιε»

Ο θρύλος του ολλανδικού ποδοσφαίρου, Μπάρι Χουλσόφ, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο για το όραμα των «οράνιε» για... εκδίκηση σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τρεις παρουσίες σε τελικό Μουντιάλ μετρά η Ολλανδία, έχοντας χάσει από Δυτική Γερμανία (1974), Αργεντινή (1978) και Ισπανία (2010), αλλά σε αυτό το Μουντιάλ τής δίνεται η ευκαιρία να πάρει το αίμα της πίσω, όπως δήλωσε ο Μπάρι Χουλσόφ στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο. Ο θρύλος του Άγιαξ, που είχε περάσει και σαν προπονητής από τον ΠΑΣ Γιάννινα, θέλει να φτάσουν οι «οράνιε» στον παγκόσμιο τίτλο έχοντας κερδίσει όλες τις χώρες που τους τον είχαν στερήσει.

Αναλυτικά, ο Μπάρι Χουλσόφ μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για:

-το αν περίμενε την πορεία της Ολλανδίας στο Μουντιάλ: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Στην αρχή οι ειδικοί δεν περίμεναν η Ολλανδία να φτάσει μέχρι εδώ, ενώ κι εγώ δεν ήμουν τόσο αισιόδοξος. Ο Φαν Χάαλ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Έχει αλλάξει το σύστημα και αυτό έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα επιθετικά, αλλά και αμυντικά. Ήταν ρίσκο ότι άλλαξε το σύστημα πριν αρχίσει το Μουντιάλ, αλλά κατάφερε να μετατρέψει μια ομάδα μονάδων σε ένα καλό σύνολο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα».

-τον ημιτελικό της Τετάρτης με την Αργεντινή: «Πιστεύω πως οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Η Ολλανδία δουλεύει καλά σαν ομάδα, έχοντας τρεις σπουδαίους παίκτες μπροστά. Η Αργεντινή με την απουσία του Ντι Μαρία έχει μόνο τον Μέσι να ξεχωρίζει. Ίσως γι’ αυτό να έδινα ένα μικρό προβάδισμα στην Ολλανδία. Ίσως να είναι λίγο πιο κουρασμένη η δική μας ομάδα, επειδή έπαιξε και παράταση, αλλά νομίζω πως δεν θα επηρεαστεί η απόδοσή της. Πιστεύω πως σε επίπεδο δυνάμεων υπερτερεί η δική μας ομάδα, αλλά βέβαια τα γκολ είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά».

-τον ημιτελικό της Τρίτης μεταξύ Βραζιλίας και Γερμανίας: «Πιστεύω πως θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρων ημιτελικός. Οι Γερμανοί έχουν πολύ σκληρή, οργανωμένη και συμπαγή ομάδα, αλλά η Βραζιλία έχει κάποιες μονάδες που μπορούν να κρίνουν έναν αγώνα και παίζει στην έδρα της».

-το όραμα των Ολλανδών: «Εμείς στην Ολλανδία ελπίζουμε πως θα νικήσουμε την Αργεντινή στον ημιτελικό και τη Γερμανία στον τελικό για να έχουμε κερδίσει, μαζί με την Ισπανία στην πρώτη φάση, τις τρεις ομάδες που μας είχαν νικήσει σε τελικούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x