Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Η εξήγηση του Ναβάρο για τις τεχνικές ποινές (video)

Ο Ναβάρο έχει πέντε συμμετοχές σε Ολυμπιακού Αγώνες, ωστόσο το περιστατικό με τις δύο τεχνικές ποινές στο ματς με την Αργεντινή, το βιώνει για πρώτη φορά και έδωσε την δική του ερμηνεία.

Ο Ναβάρο ορισμένες φορές μπορεί να έχει υπερβολικές αντιδράσεις στο παιχνίδι του, ωστόσο οι χθεσινές δύο τεχνικές ποινές που δέχτηκε με την Αργεντινή, τον ξάφνιασαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λα Μπόμπα: « Δεν κατάλαβα πως με πέταξαν εκτός μέσα σε 30’’. Στο παρελθόν έχω αποβληθεί μία ή δύο φορές, ωστόσο χθες αυτό δεν ήταν λογικό. Στην πρώτη τεχνική ποινή, πραγματικά δεν είπα τίποτα, ενώ η δεύτερη μου δόθηκε για να αντισταθμίσει ένα παρόμοιο σφύριγμα που έδωσε πριν εναντίον τους ».

O Πάου Γκασόλ πρόσθεσε: « Όχι δεν έγινε τίποτα. Αυτές οι τεχνικές ποινές ήταν αμφιλεγόμενες και προκαλούν ερωτηματικά. Δόθηκαν πολύ σύντομα η μία μετά την άλλη, όμως οι διαιτητές σφύριξαν με μεγάλη ευκολία. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι σχετικά με τις αποφάσεις των διαιτητών. Δεν μπορείς να παρέμβεις είτε είναι σωστές, είτε λανθασμένες




Επιμέλεια: Δημήτρης Μαχαίρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x