Επικαιρότητα

Η εξωπραγματική αμοιβή του προσωπικού κομμωτή του Ολάντ

Η κώμη του Φρανσουά Ολάντ μπορεί να είναι κάθε άλλο παρά «πλούσια», αλλά ο άνθρωπος που την περιποιείται αμείβεται ιδιαίτερα πλουσιοπάροχα.

Ο προσωπικός κομμωτής του Γάλλου προέδρου εισπράττει 9.895 ευρώ το μήνα για αυτό το σοβαρό καθήκον που έχει αναλάβει, σύμφωνα με την εβδομαδιαία γαλλική εφημερίδα Le Canard Enchaine, η οποία θα δημοσιεύσει την Τετάρτη το σχετικό ρεπορτάζ.

Ο κομμωτής, τον οποίο η εφημερίδα κατονομάζει ως Ολιβιέρ Μπ., υπέγραψε ένα πενταετές συμβόλαιο με τον επικεφαλής του γραφείου του Ολάντ τον Μάιο του 2012, αναφέρει το AFP επικαλούμενο την Le Canard.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς αυτούς, κατά τη διάρκεια της θητείας του Γάλλου προέδρου- η οποία ολοκληρώνεται την επόμενη χρονιά- ο κομμωτής θα έχει βγάλει πάνω από 590.000 ευρώ!

«Ο κ. Μπ. δεσμεύεται να τηρήσει άκρα μυστικότητα κατά τη διάρκεια και μετά από την εκπνοή του συμβολαίου του, για τη δουλειά που έχει κάνει και τις πληροφορίες στις οποίες είχε πρόσβαση», αναφέρει το συμβόλαιο του κομμωτή, ο οποίος τακτικά ακολουθεί τον Ολάντ στα ταξίδια του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της σατιρικής εφημερίδας, η γαλλική προεδρία έχει επιβεβαιώσει τις πληροφορίες του.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x