Γ' Εθνική

Η… Ελπίδων της ΑΕΚ

Ενδιαφέρον για τρεις ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Εθνική Ελπίδων έχει εκδηλώσει η ΑΕΚ, με τελευταίο τον Τάσο Μπακασέτα.

Τη δημιουργία μίας δυνατής ΑΕΚ, η οποία θα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε Έλληνες ποδοσφαιριστές, έχει αποφασίσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε στην ομάδα.

Πρόθεση του διοικητικού ηγέτη της «Ένωσης» είναι να αποκτήσει τους καλύτερους νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές και στη σχετική λίστα υπάρχουν αρκετά ονόματα.

Σύμφωνα με την SportDay, με κάποιους από αυτούς ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις και φαίνεται πως βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, ενώ για άλλους απλώς υπάρχει ενδιαφέρον.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκει ο Δημήτρης Γούτας, ο οποίος – μαζί με τον Πέτρο Μάνταλο με τον οποίο υπάρχει συμφωνία – είναι πιθανό του χρόνου να αφήσει τη Skoda Ξάνθη και να αγωνίζεται με τα κιτρινόμαυρα.

Επαφές, όμως, από το καλοκαίρι έχουν υπάρξει και με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος γνωρίζει για το ενδιαφέρον του «Δικεφάλου» και μαζί με τον Τάσο Μπακασέτα συμπληρώνουν την τριάδα των παικτών που παίζουν στην Εθνική Ελπίδων. Ο 20χρονος φορ παρουσιάζεται ενήμερος για τις προθέσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ και δεν θα έλεγε «όχι» σε ενδεχόμενη πρόταση.

Στην Ένωση εξακολουθούν να ψάχνονται και να συζητούν με νεαρούς σε ηλικία διεθνείς ποδοσφαιριστές και, όταν κρίνουν πως είναι η κατάλληλη στιγμή, θα έρθουν σε επαφή μαζί τους για να τους εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x