Δραστηριότητες

Η εμπορική αξία της Emirates αυξάνεται στα 6,6 δισ. δολάρια

Η Emirates, βρίσκεται για πρώτη φορά ανάμεσα στα 200 κορυφαία εμπορικά σήματα παγκοσμίως σύμφωνα με την έκθεση The Brand Finance Global 500 για το 2015.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά η εταιρεία σημειώνει σταθερή άνοδο στη λίστα με τα Top 500 εμπορικά σήματα παγκοσμίως. Η Emirates, η οποία βρίσκεται στη 196η θέση της λίστας σημειώνοντας άνοδο 38 θέσεων μέσα σε μόλις 12 μήνες, αποδίδει την επιτυχία της στην ισχυρή δέσμευσή της να προσφέρει το καλύτερο προϊόν και υπηρεσίες, καθώς και να επενδύει στο εμπορικό σήμα της. Η εκτιμώμενη αξία του σήματος της Emirates έχει αυξηθεί πάνω από 21%, από 5,48 δισ. δολάρια ΗΠΑ σε 6,6 δισ. δολάρια ΗΠΑ. Η εταιρεία διατηρεί επίσης το πιο εμπορικό σήμα στη Μέση Ανατολή και το πιο εμπορικό αεροπορικό σήμα παγκοσμίως.
«Η Emirates είναι μια παγκόσμια εταιρεία που εξυπηρετεί ένα παγκόσμιο κοινό και όσο επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας πρέπει να μεγαλώνουμε και το brand μας. Η στρατηγική μας δεν περιλαμβάνει μόνο το marketing και τις χορηγίες αλλά και όλα όσα κάνουμε, όπως η καινοτομία του προϊόντος μας και η παροχή υπηρεσιών. Για εμάς, οι πελάτες μας είναι οι τελικοί μας κριτές. Η βράβευση μας ως το καλύτερο αεροπορικό brand στον κόσμο αποτελεί μεγάλη αναγνώριση για κάθε μέλος του προσωπικού μας, καθώς είναι αυτοί που ζουν, αναπνέουν και εκπροσωπούν τη μάρκα της Emirates καθημερινά με τη δουλεία τους...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x