Europa League

Οι ενδεκάδες του Μπεσίκτας-Αστέρα Τρίπολης

Κάποιες μικροεκπλήξεις υπάρχουν στην ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολης, με την Μπεσίκτας. Ενισχύει τα αμυντική του λειτουργία ο Στ. Βεργέτης, χρησιμοποιώντας Σανκαρέ, Γκοϊάν, Ζησόπουλο. Βασικός ο Μπαράλες.

«Ο Αστέρας ευελπιστεί να είναι ανταγωνιστικός απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Αυτό σημαίνει να αμυνθεί οργανωμένα και να επιτεθεί αποτελεσματικά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στάικος Βεργέτης στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης Μπεσίκτας-Αστέρας Τρίπολης.

Ο 38χρονος τεχνικός άφησε εκτός αρχικής ενδεκάδας τον Μουνάφο, βάζοντας στην θέση του τον Ζησόπουλο, που είναι καλύτερος στο αμυντικό κομμάτι, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Γκοϊάν, Σανκαρέ. Βασικός ο Μπαντιμπανγκά, που είχε κάνει πολύ καλή εμφάνιση στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μάιντς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, ενώ ο Μπαράλες θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης, με τον Πάρα να είναι στον πάγκο.

Η ενδεκάδα του Αστέρα: Κοσίτσκι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Λούι, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Ρόλε, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Μπαράλες.

Η ενδεκάδα της Μπεσίκτας: Τόλγκα, Μότα, Φράνκο, Σιβόκ, Ουϊσάλ, Χάτσινσον, Καβλάκ, Σαχάν, Τορέ, Οζιακούπ, Πεκτεμέκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x