Κινηματογράφος

Η επιστροφή της «μάγισσας» Σαρλίζ Θερόν στις πρεμιέρες της εβδομάδας

Δύο ταινίες σήμερα και άλλες πέντε την Κυριακή του Πάσχα κάνουν πρεμιέρα στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα.

Δύο ταινίες σήμερα και άλλες πέντε την Κυριακή του Πάσχα κάνουν πρεμιέρα στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα.

Η Σαρλίζ Θερόν ως μάγισσα Ραβένα κι ένα παιδικό καρτούν ξεκινούν το ταξίδι τους στις ελληνικές αίθουσες απόψε, ενώ ανήμερα το Πάσχα ξεχωρίζουν οι δύο κωμωδίες, η γαλλική «Πάμε για Επανάσταση;» και η αμερικανική «Η Γιορτή της Μητέρας».

Ένα δράμα με τον Μάθιου ΜακΚόναχι, μία θρησκευτική περιπέτεια και ένα αργεντίνικο μουσικό ντοκιμαντέρ πλαισιώνουν τις νέες προβολές της εβδομάδας.

Ο Κυνηγός: Η Μάχη του Χειμώνα
Η συνέχεια της ιστορίας της Χιονάτης και του Κυνηγού με τους Κρις Χέμσγουορθ, Σαρλίζ Θερόν, Έμιλι Μπλαντ, Τζέσικα Τσάστεϊν. Ο κυνηγός Έρικ, θρηνώντας ακόμα το χαμό της αγαπημένης του Σάρα, αναλαμβάνει να βρει ποιος έκλεψε το Μαγικό Καθρέφτη και να τον φέρει πίσω προτού αυτός πέσει στα χέρια της Βασίλισσας του Πάγου.



Ράτσετ και Κλανκ
Animation σε σκηνοθεσία Κέβιν Μανρό. Όταν ο ραδιούργος Πρόεδρος Ντρεκ απειλεί να καταστρέψει όλους τους πλανήτες του γαλαξία, ένας θαρραλέος Λόμπαξ και ένα μικροσκοπικό ρομπότ είναι οι μόνοι που μπορούν να τον σταματήσουν.



Έρχονται από την Κυριακή του Πάσχα 1 Μαΐου

Μια Θάλασσα Από Δέντρα
Δραματική αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Γκας Βαν Σαντ με τους: Μάθιου ΜακΚόναχι, Κεν Γουατανάμπε, Ναόμι Γουότς. Ο Αμερικανός Άρθουρ Μπρέναν ταξιδεύει μέχρι την άλλη μεριά του κόσμου, σε ένα πυκνό δάσος στους πρόποδες του ιαπωνικού όρους Φούτζι, το οποίο έχει περιγραφεί ως το τέλειο μέρος για να πεθάνεις. Περιπλανώμενος, συναντά τον Ιάπωνα Τακούμι, ο οποίος δεν επιθυμεί πια να αυτοκτονήσει, αλλά έχει χάσει το δρόμο του.



Το Τελευταίο μας Τανγκό
Μουσικό αργεντίνικο ντοκιμαντερ, που παρουσιάζει την επαγγελματική και ερωτική ιστορία της Μαρία Νιέβες και του Χουάν Κάρλος Κόπες, δυο διάσημων χορευτών του αργεντίνικου τάνγκο, οι οποίοι υπήρξαν ζευγάρι στις πίστες για σχεδόν μισό αιώνα.



Η Γιορτή της Μητέρας
Aμερικανική κωμωδία με τις Τζένιφερ Άνιστον, Τζούλια Ρόμπερτς , Τζέισον Σουντέικις και Κέιτ Χάντσον. Διασταυρούμενες ιστορίες με μέλλουσες, ανύπαντρες, ομόφυλες, εν διαστάσει μητέρες… Η γιορτή τους γίνεται η αφορμή για να συνδεθούν διαφορετικές μεταξύ τους ιστορίες που περιστρέφονται γύρω από τις πολλαπλές εκδοχές της μητρότητας.



Ανάσταση
Θρησκευτική ταινία περιπέτειας, όπου ο Πόντιος Πιλάτος αναθέτει στον Ρωμαίο χιλίαρχο Κλάβιο να βρει το σώμα του Ιησού, το οποίο εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από τον τάφο του. Πεπεισμένος ότι το έχουν κλέψει οι οπαδοί του αποκαλούμενου Θεανθρώπου, ο Κλάβιος έρχεται σε επαφή με τους πιστούς Του, αρχίζοντας να αμφιβάλλει όλο και περισσότερο για τα δικά του πιστεύω. Σκηνοθετεί ο Κέβιν Ρέινολντς και πρωταγωνιστούν οι: Τζόζεφ Φάινς, Πίτερ Φερθ, Τομ Φέλτον.



Πάμε για Επανάσταση;
Γαλλική κωμωδία με τους Ζαν Ρενό, Κριστιάν Κλαβιέ και Μαρί-Αν Σαζέλ, που έκοψε 1,5 εκατομμύρια εισιτήρια στη χώρα προέλευσής της. Δυο ταξιδιώτες του χρόνου βρίσκονται σε μια ταραγμένη κοινωνικά περίοδο της χώρας, στην εποχή της Γαλλικής Επανάστασης, για να ανακαλύψουν πως οι οικογένειές τους βρίσκονται στις δύο αντιμαχόμενες πλευρές. Σκηνοθετεί ο Ζαν-Μαρί Πουαρέ.



Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x