Νέα μοντέλα

Η επιτομή της Ford πολυτέλειας, λέγεται Vignale – ήρθε το πρώτο Mondeo

Βρέθηκα προ ημερών στη Λ. Βουλιαγμένης, στο πρώτο Ford Store που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα (του ομίλου Σφακιανάκη), για να δω και να οδηγήσω το νέο Mondeo Vignale.

Η Ford Motor Company λανσάρει μία νέα εμπειρία πελατών σε όλη την Ευρώπη -- ανοίγοντας 200 Ford Stores το 2015 με την προοπτική να φτάσουν τα 500 μέχρι το τέλος του 2016.

Τα Ford Stores προσφέρουν στους πιο απαιτητικούς πελάτες Ford ένα νέο τρόπο να ανακαλύπτουν, να αγοράζουν και να διαχειρίζονται ολόκληρη τη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών Ford. Η γκάμα θα περιλαμβάνει τη νέα Ford Mustang, οχήματα επιδόσεων όπως το Ford Focus RS και ολόκληρη την οικογένεια επαγγελματικών οχημάτων Transit και Ford SUVs.

Τα Ford Stores, που βρίσκονται κυρίως σε μητροπολιτικές περιοχές, θα περιλαμβάνουν το νέο Vignale Lounge όπου οι πελάτες θα βιώνουν μία πρωτοποριακή προϊοντική και εξατομικευμένη εμπειρία ιδιοκτησίας.

Τώρα, η Ford με την γκάμα μοντέλων Vignale, διαθέτει κορυφαία ποιότητα κατασκευής, πολιτισμένη λειτουργία και αποκλειστικό εξοπλισμό. Κάθε μοντέλο ολοκληρώνεται στα χέρια ειδικά εκπαιδευμένης ομάδας μέσα από μία ενδελεχή διαδικασία που περιλαμβάνει επίσης high-tech τεχνικές παραγωγής και 100 πρόσθετους ελέγχους ποιότητας...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x