Μαχητικά Αθλήματα

Η επόμενη γενιά πρωταγωνιστών

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα GODS OF WAR TRIALS, που πραγματοποιήθηκαν χθες 15 Φεβρουαρίου στο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι, με στόχο να αναδειχθεί η επόμενη γενιά πρωταγωνιστών στα μαχητικά αθλήματα.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα GODS OF WAR TRIALS.

Η συμμετοχή ήταν πάρα πολύ μεγάλη και το ΔΑΪΣ κατακλείστηκε νωρίς το πρωί από αθλητές, προπονητές και θεατές.

Τα στιλ με τη μεγαλύτερη συμμετοχή ήταν η Β' και Γ' κατηγορία Low Kicks. αλλά και αυτά των Κ-1, Muay Thai και Πυγμαχίας.

Πολύ μεγάλη ήταν και η συμμετοχή στα στυλ του τατάμι, με μικρούς και μεγάλους αθλητές από όλη την Ελλάδα. Ενδεικτικά η παρουσία σχολών από Σπάρτη, Ρόδο, Κρήτη, Ναύπλιο, Πάτρα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Λιβαδειά και φυσικά από όλη την Αθήνα.

Στο κεντρικό ρινγκ για δύο ώρες πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες Α' κατηγορίας Κ-1 και Πυγμαχίας, ενώ έπαιζαν ζωντανά στο live streaming της διοργάνωσης σε συνεργασία με την Taffpictures.

Το επίπεδο των αγώνων ήταν αρκετά υψηλό και η συνεργασία των προπονητών μεταξύ τους εξαιρετική. Από τους αθλητές που αγωνίστηκαν, αρκετοί ήταν αυτοί τους οποίους ξεχώρισε ο διοργανωτής του GODS OF WAR, Στέλιος Πολίτης και θα αποτελέσουν βασικά ονόματα στην κάρτα αγώνων του Gods of War 6 . Σύντομα θα ανακοινωθούν τα ονόματά τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x