Βόλεϊ

Η εχθρική υποδοχή της Τουρ στον Ολυμπιακό (pics)

Ακραία υποδοχή επεφύλαξε η Τουρ στον Ολυμπιακό. Παρότι η CEV δεν δέχτηκε την καταγγελία για ρατσιστική συμπεριφορά, οι Γάλλοι υποδέχτηκαν τους «ερυθρόλευκους» με πανό και φυλλάδια κατά του ρατσισμού.

Σε μια -σωστή στην ουσία, αλλά… αχρείαστη στην προκειμένη περίπτωση- κίνηση προχώρησε η διοίκηση της Τουρ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν πριν την έναρξη του επαναληπτικού εχθρική ατμόσφαιρα, που περιελάμβανε πανό με το μήνυμα «καμία ατιμωρησία στους ρατσιστές» και φυλλάδια που μοιράστηκαν στις εξέδρες και έγραφαν «Όχι στον ρατσισμό», τα οποία σήκωσαν κατά την παρουσίαση των ομάδων, μένοντας σιωπηλοί.

Και όλα αυτά, ενώ οι ισχυρισμοί του Καμερουνέζου βολεϊμπολίστα του συλλόγου για ρατσιστική επίθεση στο κλειστό του Ρέντη κατέρρευσαν, όταν η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δικαίωσε τους «ερυθρόλευκους» στη σχετική καταγγελία που έγινε.

Οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν να κατέβει το πανό, ενώ αρκετή ώρα πριν είχε καταθέσει επιστολή διαμαρτυρίας στη CEV για τους εξωαγωνιστικούς παράγοντες που έχει να αντιμετωπίσει στο γαλλικό γήπεδο, στο σημαντικό ματς για την πρόκριση στους «16» του Challenge Cup.

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x