Ισπανία

Η φυγή του Κακά και η Μίλαν

Την αποχώρησή του από την Ρεάλ Μαδρίτης προανήγγειλε ο Κακά, την περίπτωση του οποίου εξετάζει η Μίλαν. Μόνο Ευρώπη θέλει ο Βραζιλιάνος χαφ.

Τον κύκλο της κλείνει η καριέρα του Κακά στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τέσσερα χρόνια μετά την απόκτησή του ο Βραζιλιάνος χαφ εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από τον ισπανικό σύλλογο.

«Θα ήθελα να φύγω. Ο σύλλογος θα με βοηθήσω να βρω μία λύση για την αποχώρησή μου. Τα πράγματα εδώ είναι πολύ δύσκολα για εμένα. Έχουμε μιλήσει για όλα με την διοίκηση. Είμαι πάντα στη διάθεσή σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είστε ευχαριστημένος», ανέφερε αρχικά ο 31χρονος μέσος και πρόσθεσε:

«Ο σύλλογος μιλάει με τον πατέρα μου (είναι και μάνατζέρ του). Τώρα δεν μπορώ να επιστρέψω στη Βραζιλία. Μίλησα με τον Αντσελότι, ο οποίος ξέρει τα πάντα και συμφωνήσαμε σε κάποια θέματα περισσότερο και άλλα λιγότερο. Αυτό είναι το καλύτερο για εμένα».

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπό του, Ντιέγκο Κότσο, έγραψε στο Twitter: «Αν δεν υπάρχει χώρος στη Ρεάλ Μαδρίτης, το καλύτερο είναι να φύγει. Δεν πρόκειται για αποτυχία, αν όλοι δείχνουν καλή θέληση».

Αυτή τη στιγμή έχουν αποκλειστεί όλα τα ενδεχόμενα για Βραζιλία, ΗΠΑ, Κατάρ ή Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και περιμένει πρόταση από κάποιο ευρωπαϊκό σύλλογο.

Μετά τις αποχωρήσεις που έχουν υπάρξει στη Μίλαν, ο Μπερλουσκόνι ψάχνει κάποιον παίκτη που να κάνει «γκελ» στους οπαδούς της ομάδας.

Μάλιστα, ο Κακά παρουσιάζεται πρόθυμος να χάσει χρήματα με την μεταγραφή του στους «ροσονέρι» για να παίξει και να μπορέσει να κερδίσει μία θέση στην εθνική Βραζιλίας για το Μουντιάλ.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x