Γενικά

Η Γιορτή του Αθλητισμού στις εγκαταστάσεις του SPORTCAMP

Δυνατές αθλητικές εμπειρίες, χαρούμενες νεανικές φωνές και έντονη αθλητική δράση στο μεγαλύτερο πασχαλινό τουρνουά–φεστιβάλ αθλητισμού στο SPORTCAMP στο Λουτράκι.

Εκατοντάδες νεαροί αθλητές και αθλήτριες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ όλων των ηλικιών συναντήθηκαν και φέτος στο SPORTCAMP για το «LOUTRAKI EASTER CUP 2015», σε μια διοργάνωση θεσμό στο αθλητικό καλεντάρι.

Σε κλίμα εορταστικό, με ενθουσιασμό και πάθος για την ομάδα τους, παιδιά από διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, αλλά και της Ρωσίας, της Αιγύπτου, της Τουρκίας, συναντήθηκαν στο Λουτράκι για να συναγωνιστούν στο αγαπημένο τους άθλημα.

Τα αθλητικά τουρνουά στο SPORTCAMP αποτελούν πλέον μοναδικά γεγονότα, που δημιουργούν μέγιστη απήχηση στον κόσμο του αθλητισμού, προσελκύοντας πλήθος συμμετοχών από τον ελληνικό και διεθνή χώρο. Καθιστούν δε το SPORTCAMP οδηγό στον κλάδο του και την περιοχή του Λουτρακίου τον ιδανικό αθλοτουριστικό προορισμό.

Συγκεκριμένα, η διοργάνωση περιελάμβανε:

• "2015 Loutraki Easter Soccer Cup"
τουρνουά ποδοσφαίρου στις ηλικιακές κατηγορίες 2000 - 2002 -2004 -2006 με την υποστήριξη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας (Ε.Π.Σ),
• "2015 Loutraki Easter Basketball Cup"
τουρνουά μπάσκετ στις ηλικιακές κατηγορίες 1997 – 2000 – 2002 με την τεχνογνωσία της TNBA Greece
• "2015 Loutraki Easter Volleyball Cup"
τουρνουά βόλεϊ Κορασίδων και Παγκορασίδων με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.)


Το τουρνουά ποδοσφαίρου υλοποιήθηκε από το τμήμα αθλητικών διοργανώσεων του SPORTCAMP και την υποστήριξη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας (Ε.Π.Σ), με τη συμμετοχή 17 συλλόγων και 42 ομάδων.

Η τελική κατάταξη των ομάδων για το τουρνουά ποδοσφαίρου έχει ως εξής:

• Ηλικιακή κατηγορία 2000: 1. SPARTAK MOSCOW 2. Α.Ο.ΛΟΥΤΡΑΚΙ 3. DAVOURLIS K92.
• Ηλικιακή κατηγορία 2002: 1. SPARTAK MOSCOW 2. DAVOURLIS K92 3. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 4. ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ
• Ηλικιακή κατηγορία 2004: 1. «DYNAMO MOSCOW Α» 2. «DYNAMO MOSCOW B» 3. ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ 4. PLAY LAND ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Α
• Ηλικιακή κατηγορία 2006: 1. Α.Ο.ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2. Α.Σ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ 3. ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ 4. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ


Το τουρνουά μπάσκετ Παίδων και Εφήβων ολοκληρώθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο SPORTCAMP με διοργανωτή την TNBA Greece και συμμετοχή 16 ομάδων από όλη την Ελλάδα. Εκεί, 270 παιδιά άφησαν τις καλύτερες υποσχέσεις για το μπασκετικό μέλλον της Ελλάδας, με παρουσία δεκάδων θεατών που απόλαυσαν φάσεις και καλάθια, εφάμιλλα του ΝΒΑ, του μεγαλύτερου μπασκετικού πρωταθλήματος στον κόσμο.

Η τελική κατάταξη των ομάδων για το μπάσκετ έχει ως εξής:

• Ηλικιακή κατηγορία U17 1. ΦΙΛΟΘΕΗ 2. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ, 3. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, 4. ΑΓΕΖ
• Ηλικιακή κατηγορία U15 1. ΔΑΦΝΗ 2. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, 3. ΔΟΞΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, 4. ΑΓΕΖ
• Ηλικιακή κατηγορία U13 1. ΑΓΕΖ 2. ΔΑΦΝΗ, 3. ABC, 4. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.
• Ηλικιακή κατηγορία U12 1. ΔΟΞΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 2. KUTLUAY1, 3. KUTLUAY2, 4. ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ


Το τουρνουά βόλεϊ Κορασίδων & Παγκορασίδων πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο SPORTCAMP, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) και τη συμμετοχή 22 ομάδων και 240 αθλητριών, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο αγαπημένο τους άθλημα. Ενθουσιώδης συμμετοχή και happenings συνέθεσαν ένα ολοκληρωμένο θέαμα, που ξεσήκωσε το πλήθος των θεατών που παρακολουθούσαν τους αγώνες του τριημέρου.

Η τελική κατάταξη των ομάδων για το βόλεϊ έχει ως εξής:

• Ηλικιακή κατηγορία U17 1. KYZIKOS N. PERAMOS 2. AO POSEIDON LOUTRAKI 3. POK ESPEROS 4. APOLLONIOS KERATSINI 5. IASONAS KOLONOS
• Ηλικιακή κατηγορία U15-1 1.XYLOKASTRO 2. APOLLONIOS KERATSINI 3. POK ESPEROS 4. AON ARGYROUPOLI- 1 5. NIREAS CHIOS- 1 6. PLATANITI NAFPLIO 7. AO PALLINI 1 8. ARKADIKOS
• Ηλικιακή κατηγορία U15-2 1. AON ARGYROUPOLI- 1 2. AO PALLINI 2 3. PERISTERI 1 4. FOK CHIOS 1 5. NIREAS CHIOS- 2 6. AMAZONES 7. SPATA 8. PERISTERI2 9 . FOK CHIOS- 2


Παίκτες, προπονητές, γονείς και διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα επόμενα τουρνουά μέσα στο 2015, όπου θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του SPORTCAMP κατά την περίοδο του καλοκαιριού και των Χριστουγέννων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x