Επικαιρότητα

Η γυναίκα που έχασε την οικογένειά της μέσα σε μία στιγμή

Μεθυσμένη οδηγός συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι νεόνυμφοι

Μια 24χρονη έγκυος γυναίκα έχασε μέσα σε λίγη ώρα την οικογένειά της με τον πιο τραγικό τρόπο. Μαζί με το σύζυγό της, ενεπλάκησαν σε ένα τροχαίο το οποίο ήταν μοιραίο για τον ίδιο και το αγέννητο μωρό της.

Η Kristian Guerrero μεταφέρθηκε λίγη ώρα μετά το θανατηφόρο τροχαίο στο νοσοκομείο όπου έφερε στον κόσμο ένα θνησιγενές μωρό. Οι νεόνυμφοι οδηγούσαν με το αυτοκίνητό τους σε ένα δρόμο στο Τέξας το βράδυ της Τρίτης, 2 Αυγούστου όταν μια μεθυσμένη οδηγός συγκρούστηκε με το όχημά τους, όπως αναφέρει η βρετανική Mirror.

Ο σύζυγός της 24χρονης, Fabian πέθανε λίγο μετά το ατύχημα. Την επόμενη μέρα, η οικογένεια και οι φίλοι του ζευγαριού αποκάλυψαν στο Facebook είπε ότι η άτυχη νεαρή κοπέλα έφερε στον κόσμο ένα θνησιγενές μωρό με την τραγωδία να φτάνει στο αποκορύφωμα.

Μια νεαρή φοιτήτρια συνελήφθη για το δυστύχημα και κατηγορείται για ό,τι προκάλεσε σε κατάσταση μέθης. Ένας αυτόπτης μάρτυρας, μάλιστα, έκανε λόγο για μια γυναίκα με μπικίνι που είχε δει νωρίτερα σε ένα όχημα με ένα μπουκάλι αλκοόλ στο χέρι.

Μια θεία της 24χρονης Kristian δημιούργησε μια σελίδα ψυχολογικής και οικονομικής υποστήριξης της ανιψιάς της σε γνωστή πλατφόρμα όπου και περιγράφει το περιστατικό.

«Ο Fabian έχασε τη ζωή του και το αγέννητο μωρό τους δεν τα κατάφερε. Αυτή τη στιγμή θα ήθελα να ζητήσω από όλους μαζί να βοηθήσουμε την Kristian αυτή τη δύσκολη περίοδο», γράφει μεταξύ άλλων. Ήδη έχουν ξεκινήσει να γίνονται δωρεές και το προφίλ έχει συγκεντρώσει πολλά σχόλια υποστήριξης και συμπαράστασης στην άτυχη γυναίκα για την τραγωδία που της συνέβη.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x