Stoiximan Super League

«Η Ίντερ νίκησε τον Ολυμπιακό»

Στην Ίντερ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τομ Ινς για τον οποίο είχε αναπτυχθεί φημολογία - που είχε διαψευστεί - πως είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό που «ψάχνεται» για αριστερό εξτρέμ.

Τελικά δεν φαίνεται πως είχε αποτέλεσμα η ξενάγηση του Κριστιάν Καρεμπέ στον Πολ Ινς, πατέρα του νεαρού μεσοεπιθετικού, Τόμας, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού πριν από λίγο καιρό.

Πριν από λίγο καιρό είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως ο σύμβουλος στρατηγικής της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ξενάγησε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, με στόχο να αποδείξει πως οι Πειραιώτες είναι ο ιδανικός προορισμός για να συνεχίσει το παιδί του την καριέρα του (κάτι που αργότερα διαψεύστηκε).

Ο 22χρονος άσος αγωνίστηκε ως δανεικός στην Κρίσταλ Πάλας από την Μπλάκπουλ και το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο νεαρός παίκτης κατάφερε να προσελκύσει – εκτός από το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού – και εκείνο της Ίντερ, η οποία – σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου – παρουσιάζεται να είναι κοντά στην απόκτησή του σε σχέση με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μάλιστα, οι δύο πλευρές αναμένεται να βάλουν τις υπογραφές τις αμέσως προσεχείς ημέρες.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x