Πορτογαλία

«Η καλύτερη επιλογή ο Φερνάντο Σάντος»

Με τις ευλογίες του Τύπου ο Φερνάντο Σάντος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας.

Ο Φερνάντο Σάντος είναι ο νέος τεχνικός της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας…

Η είδηση αυτή, αποτελεί την κυριότερη είδηση του αθλητικού Τύπου της χώρας, από τον οποίο ο πρώην ομοσπονδιακός μας τεχνικός λαμβάνει μόνο θετικά σχόλια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το σχετικό δημοσίευμα της πορτογαλικής ιστοσελίδας Maisfutebol, το οποίο ξεκάθαρα το γνωστό ΜΜΕ παίρνει θέση υπέρ της πρόσληψής του Σάντος.

«Ο Φερνάντο Σάντος είναι η σωστή επιλογή και μάλιστα με πλεονεκτήματα», υποστηρίζει το σχετικό δημοσίευμα το οποίο πλέκει το εγκώμιο του Φερναντο Σάντος.

Πώς το δικαιολογεί; Αναφέρει ότι είναι ο πορτογάλος τεχνικός με το καλύτερο βιογραφικό –ξεκαθαρίζει ότι δεν υπολογίζει τον Μουρίνιο καθώς ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν ενδιαφέρεται να αναλάβει την εθνική ομάδα.

Μάλιστα, προσθέτει τα καλά σχόλια που είχε πάντα από τον τεχνικό της Τσέλσι και υπογραμμίζει την «εξαιρετική δουλειά που έκανε τα τελευταία τέσσερα χρόνια στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Ελλάδος».

Τέλος, επισημαίνει ότι παρά το γεγονός ότι θα είναι τιμωρημένος και δεν θα μπορεί να κάτσει στον πάγκο στα πρώτα παιχνίδια της εθνικής, παραμένει ένας προπονητής ο οποίος θα προσφέρει για μεγάλο χρονικό διάστημα και πρέπει να μην ληφθεί υπόψη η τιμωρία του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x