Τένις

Η καλύτερη όλων!

Μόνη της κι όλες τους! Η Σερένα Γουίλιαμς κατέκτησε ακόμη ένα τίτλο, αυτή την φορά στην Ρώμη, επικρατώντας της Βικτόρια Αζαρένκα κι απέδειξε ξανά πως… δεν την φτάνουν καν οι άλλες τενίστριες.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Δεν χάνει ΠΟΤΕ!

Η Σερένα Γουίλιαμς βγήκε νικήτρια από τα κορτ για 24η σερί φορά, επικρατώντας στον τελικό του Masters της Ρώμης με 2-0 σετ της Βικτόρια Αζαρένκα και σήκωσε για δεύτερη φορά τον τίτλο στη διοργάνωση, μετά το 2002!

Αυτός ήταν ο τέταρτος σερί τίτλος σε τουρνουά που συμμετείχε.

Η Αμερικανίδα δεν παίζεται απλά. Έφτασε στο τρόπαιο, παίρνοντας πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, χάνοντας μόνο 14(!) γκέιμ! Απίστευτο κι όμως αληθινό για την καλύτερη τενίστρια στον κόσμο.

Μπορεί η Λευκορωσίδα να ήταν η τελευταία που την είχε ρίξει στο καναβάτσο (στην Ντόχα), όμως στην ιταλική πρωτεύουσα δεν μπορούσε να αντισταθεί. Με συνολικά 41 winners(!), 9 άσους και παρά τα 6/16 break points, έδειξε απλά πως ήταν το απόλυτο αφεντικό του αγώνα.

Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x