Δραστηριότητες

Η καμπίνα με τις μεγαλύτερες δυνατότητες στα Jet

Το Airbus ACJ319 επιτρέποντας στους επισκέπτες να διαπιστώσουν προσωπικά πως περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να πετάξουν με μεγαλύτερη άνεση, έχοντας μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

Το Airbus ACJ319 της έκθεσης λειτουργεί με K5 Aviation και έχει θέσεις για 19 επιβάτες σε καμπίνα με πολλά σαλόνια, μεταξύ των οποίων και ένα που μετατρέπεται σε υπνοδωμάτιο με μπάνιο.

«Δουλεία μας είναι να δίνουμε φτερά στον τρόπο ζωής του πελάτη, πράγμα που οι καμπίνες μεγάλων δυνατοτήτων της οικογένειας Airbus ACJ320 μπορούν να κάνουν καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο εταιρικό Jet», δηλώνει ο John Leahy, Chief Operating Officer της Airbus. «Αυτό δίνει την ελευθερία στους πελάτες να κάνουν περισσότερα πράγματα στον αέρα, είτε αυτό είναι να τακτοποιούν εργασίες, να περνούν χρόνο με φίλους και με την οικογένεια, ή να εκπροσωπούν την χώρα τους.»

Η οικογένεια των Airbus ACJ320, που περιλαμβάνει τα ACJ318, ACJ319, ACJ320 και ACJ321, προσφέρει τις πιο ευρείες και ψηλές καμπίνες από κάθε εταιρικό Jet, ενώ έχει προσαρτημένο παρόμοιο χώρο για ράμπα.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x