Στίβος

Η καρδιά του ελληνικού στίβου χτυπάει το Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ

Συναντήσεις… κορυφής θα δούμε το Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ, όπου θα αγωνιστούν κάποιοι από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού στίβου.

Τα αστέρια του ελληνικού στίβου θα συγκεντρωθούν το Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Στους άνδρες ξεχωρίζει μακράν η παρουσία του Κώστα Φιλιππίδη, ο οποίος θα διεκδικήσει τον δέκατο τίτλο της καριέρας του, ενώ το νέο αστέρι, Εμμανουήλ Καραλής, αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ηχηρή είναι η απουσία του Λυκούργου Τσάκωνα στα 60μ. Ανδρών, με τους Ανδρεάδη και Τριβυζά να δίνουν την μάχη τους, ενώ ερωτηματικό μπαίνει στην παρουσία του Δημήτρη Τσιάμη στο τριπλούν. Στο ίδιο αγώνισμα ξεχωρίζει και η παρουσία του Δημήτρη Μπαλταδούρου, ο οποίος θέλει να κυνηγήσει το όριο (16.60) για το Ευρωπαϊκό.

Με αγωνία αναμένεται και η επιστροφή του Λούη Τσάτουμα στο μήκος, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ενώ ο Κώστας Δουβαλίδης στα 60μ. εμπόδια θα κυνηγήσει την πρώτη του καλή φετινή κούρσα.

Άρωμα γυναίκας με τις κορυφαίες!

Μεγάλος ανταγωνισμός αναμένεται και στα αγωνίσματα των γυναικών.

Ξεχωρίζει η παρουσία της Βούλας Παπαχρήστου, η οποία θα κάνει τον πρώτο της φετινό αγώνα στο τριπλούν, καθώς και η απουσία των Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου στο επί κοντώ.

Η απουσία των τελευταίων ανοίγει τον δρόμο για την Αριάδνη Αδαμοπούλου, καθώς και την Στέλλα Λεδάκη που επιστρέφει μετά από καιρό στη δράση.

Ραφαέλα Σπανουδάκη, Γρηγορία Κεραμιδά, Κατερίνα Δελάκα και Μαρία Μπελιμπασάκη ανεβάζουν το επίπεδο στα 60μ. γυναικών, με τις δύο τελευταίες να πρωταγωνιστούν στα 200μ. Από την διοργάνωση θα απουσιάζει η Μαρία Γάτου, που έχει ενόχληση στο πόδι.

Τον πρώτο της αγώνα στη σεζόν θα δώσει η Ελισάβετ Πεσιρίδου στα 60μ. εμπόδια, ενώ οι αδερφές Βασιλείου και η Ανδριάνα Φέρρα είναι οι παρουσίες που ξεχωρίζουν στα 400μ.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ από τις 17.30 έως τις 19.30 και τις δύο ημέρες.

Α’ ημέρα: Σάββατο 18/2
Πρωινό πρόγραμμα:
inner

Απογευματινό πρόγραμμα
inner

Β΄ημέρα: Κυριακή 19/2
Πρωινό πρόγραμμα:
inner

Απογευματινό πρόγραμμα
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x