Αγγλία

Η «καζούρα» οπαδού της Έβερτον στον Αρτέτα (pic)

Ανικανοποίητος φαίνεται πως ήταν ένας από τους οπαδούς της Έβερτον μετά την τριάρα της ομάδας του κόντρα στην Άρσεναλ.Έτσι, βρήκε έναν τρόπο να την… «σπάσει» στον Μίκελ Αρτέτα μετά την λήξη του αγώνα.

Δεν του έφτανε που γύρισε στο Μερσεϊσάιντ για να αγωνιστεί κόντρα στην παλιά του ομάδα. Δεν του έφτανε που η Άρσεναλ έφαγε τρία γκολ στο «Γκούντισον Παρκ» με κάτω τα χέρια και δικό του αυτογκόλ. Ο Μίκελ Αρτέτα δέχτηκε την χαριστική βολή από έναν οπαδό της Έβερτον.

Όλα αυτά συνέβησαν και τα είδαμε όλοι. Αυτό που δεν είδαμε, αλλά το μάθαμε την Δευτέρα είναι η «καζούρα» ενός οπαδού των «ζαχαρωτών» στον Αρτέτα, μετά την λήξη του αγώνα.

Ο φίλος της Έβερτον έπιασε τον μέσο της Άρσεναλ και του ζήτησε να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία. Το μυαλό του παίκτη δεν πήγε στο πονηρό προφανώς, απλά ήθελε να ικανοποιήσει την επιθυμία του οπαδού της πρώην ομάδας του.

Τι το ήθελε; Με το που… πιάστηκαν για να ποζάρουν εκείνος σήκωσε το χέρι του, δείχνοντας με τα δάχτυλα «3». Μόλις το κατάλαβε αυτό ο Ισπανός, πήρε το χέρι από πάνω του και σηκώθηκε και έφυγε έξαλλος.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x