Επικαιρότητα

«Η Κέιτ Μίντλετον είναι έξαλλη με τις γελοιότητες του Γουίλιαμ»

Γιατί ο Γουίλιαμ «τσαλάκωσε» την εικόνα του τέλειου συζύγου που είχε χτίσει μετά τον γάμο του με την Κέιτ Μίντλετον.

Μετά τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας, δηλαδή τα νυχτοπερπατήματα του Γουίλιαμ, φαίνεται πως η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ έχουν την πρώτη τους δημόσια οικογενειακή διαμάχη.

Και μπορεί οι δυο τους να έκαναν ήδη την πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά το ξεσάλωμα του Γουίλιαμ, δείχνοντας ότι όλα είναι καλά, όμως, άνθρωποι του περιβάλλοντός τους έχουν αποκαλύψει ότι η Κέιτ μόνο «εντάξει» δεν είναι.

Reuters
Reuters
Θυμίζουμε πως στις αρχές της εβδομάδας, ο Γουίλιαμ πήγε για σκι στην Ελβετία όπου ξεσάλωσε με την ψυχή του και τα βρετανικά ΜΜΕ τον κατηγορούν όχι μόνο επειδή «τσαλάκωσε» την εικόνα του καλού συζύγου που είχαν δημιουργήσει για αυτόν, αλλά και γιατί αποποιήθηκε τα βασιλικά του καθήκοντα και παρέλειψε την τελετή για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας για να πάει για σκι με αιθέριες παρουσίες.

Και δεν είναι μόνο οι βρετανικές εφημερίδες που στηλίτευσαν τη συμπεριφορά του Γουίλιαμ. Σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε αποκλειστικά στο Vanity Fair, η Κέιτ Μίντλετον δεν είναι καθόλου ικανοποιημένη από τις γελοιότητες του Γουίλιαμ, ο οποίος έφτασε να χορεύει σε μπαρ παρέα με 24χρονο μοντέλο.

«Ήταν επιλογή του Γουίλιαμ να φύγει, αλλά το σίγουρο είναι ότι η Κέιτ φοράει παντελόνια σε αυτόν τον γάμο και δεν είναι καθόλου ικανοποιημένη από τις γελοιότητες του Γουίλιαμ» ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της. «Η Κέιτ πίστευε ότι οι μέρες των έξαλλων πάρτι για τον Γουίλιαμ ανήκαν στο παρελθόν. Ολο αυτό είναι ταπεινωτικό για εκείνη και ο Γουίλιαμ θα πρέπει να απολογηθεί» πρόσθεσε.

Reuters
Reuters


Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x