Γενικά

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Ιλίου

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Ιλίου για το 2018 στο «Γ. Κακούρης» του Ίλιον, το οποίο γέμισε ασφυκτικά από γονείς, αθλητές/τριες και φίλους του συλλόγου.

Στη γιορτή έδωσε το «παρών» και τίμησε την ομάδα, για μια ακόμη χρονιά, ο Δήμαρχος της πόλης, Νικόλαος Ζενέτος, ο οποίος έδωσε ακόμη περισσότερη δύναμη με τα λόγια στα οποία αναφέρθηκε για τις επιτυχίες του συλλόγου, με τον πρόεδρο, Γεώργιο Λιόση, να του απονέμει μια πλακέτα και τον αρχηγό της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, Οδυσσέα Μπέλλα, να του δίνει μια ιστορική εμφάνιση της Ένωσης Ιλίου.

Η Ένωση ευχαρίστησε τον Δήμο της περιοχής για τη στήριξη που προσφέρει στο σύλλογο τόσο οικονομική, όσο και υλική, παραχωρώντας του σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις που δεν έχουν πολλές άλλες περιοχές στη χώρα.

Επίσης, με την παρουσία τους τη εκδήλωση τίμησαν Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και οι χορηγοί.

Τιμήθηκε το επί είκοσι χρόνια μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ιλίου, Αθανάσιος Τσακανίκας, με το κλίμα να είναι έντονα φορτισμένο συγκινησιακά για όλους, καθώς αποτελούσε για χρόνια έναν από τους "στυλοβάτες" του συλλόγου, ενώ δεν θα πάψει να αποτελεί μέλος της Ένωσης.

Ακόμη τιμήθηκαν δύο άνθρωποι που όποτε ο σύλλογος τους χρειάστηκε ήταν εκεί τόσο οικονομικά, ο Νικόλαος Μαρτίδης, που χορήγησε τα ημερολόγια για φέτος, όπως και ο γιατρός, Νικόλαος Φραγκιουδάκης, που παρέχει την ιατρική υποστήριξη και είναι πάντοτε δίπλα στο σύλλογο.

Η Ένωση Ιλίου είναι ένας σύλλογος που θέλει οι αθλητές της να συνδυάζουν την παιδεία με τον αθλητισμό, καθώς είναι βασικοί «πυλώνες» της ανάπτυξης των κοινωνιών και για αυτόν το λόγο βράβευσε και φέτος αθλητές και αθλήτριες που εισήχθησαν σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, καθώς και δύο μικρότερους σε ηλικία αθλητές.

Την έναρξη στη γιορτή έδωσε η δοξολογία για την κοπή της πίτας και ο εναρκτήριος λόγος του προέδρου του συλλόγου, Γεώργιου Λιόση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x