MOTO GP

Η κούρσα της ζωής του!

Ο Μάβερικ Βινιάλες έγραψε ιστορία. Ο 21χρονος αναβάτης κέρδισε τον πρώτο του αγώνα στο MotoGP (στο Σίλβερστοουν), ενώ η Suzuki πήρε την πρώτη της νίκη μετά από 9 χρόνια. Στο πόντιουμ Κράτσλοου-Ρόσι.

Τρομερά πράγματα συνέβησαν στον 12ο αγώνα του MotoGP στο Σίλβερστοουν. Ο 21χρονος Ισπανός αναβάτης, Μάβερικ Βινιάλες, κέρδισε τον πρώτο αγώνα στην καριέρα του, ενώ χάρισε στη Suzuki την πρώτη της νίκη μετά από 9 χρόνια. Στο βάθρο ανέβηκαν και η Κράτσλοου, Ρόσι, ενώ ο αγώνας σημαδεύτηκε από το σοκαριστικό ατύχημα του Μπαζ με τον Εσπαργκαρό.

Ο Βινιάλες πραγματοποιώντας έναν εκπληκτικό αγώνα, δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους του, όχι μόνο να τον προσπεράσουν αλλά ούτε καν να τον πλησιάσουν! Ωστόσο, ο 21χρονος ταλαντούχος αναβάτης, χρειάστηκε και μια μικρή δόση τύχης για να πάρει τη νίκη, καθώς δευτερόλεπτα μετά την εκκίνηση, ο αγώνας σταμάτησε λόγω του ατυχήματος του Μπαζ με τον Εσπαργκαρό. Κάπως έτσι, κατάφερε να προσπεράσει τους Ρόσι και Κράτσλοου και από τη στιγμή που βρέθηκε πρώτος έκανε… πλάκα.

inner

Στο πόντιουμ ανέβηκαν και οι Κράτσλοου (είχε βγει πρώτος στα χθεσινά δοκιμαστικά), Ρόσι, με τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα, Μαρκ Μαρκέθ, να τερματίζει στην 4η θέση. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βινιάλες, έγινε ο έβδομος διαφορετικός νικητής στους τελευταίους επτά αγώνες!

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x