Μπάμπης Χριστόγλου

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ από τον Μπάμπη Χριστόγλου (video)

Ο Μπάμπης Χριστόγλου σχολιάζει στο sportfm.gr την απόδοση των παικτών του Ολυμπιακού, που «κατάφερε» να χάσει από τον ΠΑΟΚ, όντας ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα.

Γράφει ο Μπάμπης Χριστόγλου

Γιαννιώτης: Ρε άνθρωπε όταν είσαι τερματοφύλακας στον Ολυμπιακό, τις δύο τρεις φάσεις που γίνονται πρέπει να τις τελειώνεις, όχι να τις κάνεις αυτογκόλ. Συγγνώμη, κιόλας, δηλαδή, σήμερα κατάφερες μόνος σου να δώσεις τη νίκη σε μα ανύπαρκτη ομάδα που από τύχη δεν έφαγε τρία γκολ. Βάλε την κεφάλα κάτω και δούλεψε. Είναι θέμα δουλειάς να βρίσκεις παίκτη του Ολυμπιακού. Εσύ κατάφερες σε όλο το ματς να μη βρεις παίκτη του Ολυμπιακού ούτε μια φορά.

Τσιμίκας: Τα καλά λόγια που λέγαμε στην αρχή μάλλον σου έκαναν κακό. Κάτσε δούλεψε κάθε μέρα δύο τρεις ώρες μόνος σου, για να φτιάξεις τα τελειώματά σου. Δεν γίνεται να βρίσκεις συνέχεια πόδια και τα περιστέρια στο «Καραϊσκάκη». Δεν φτάνει η όρεξη και η τρεχάλα για να παίξεις στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται δημιουργία. Φρόντισε να την αποκτήσεις.

Ομάρ: Άλλο ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι από τον Ομάρ. Ουσιαστικά ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού.

Βούκοβιτς: Αδερφέ βάλε τεμπεσίρι εκεί να διώξεις τη μπάλα. Δεν επιτρέπεται για την πείρα σου και την κλάση σου να μην μπορείς να διώξεις εκεί. Την έκανε την πατάτα ο Γιαννιώτης, φρόντισε να τη διορθώσεις εσύ.

Μεριά: Καλύτερος σήμερα στην άμυνα του Ολυμπιακού. Κέρδισε πολλές μάχες. Τα πήγε καλά. Συνεχώς ανεβαίνει.

Καμαρά: Κατάπιε για ένα ακόμα βράδυ όλα τα χαφ του ΠΑΟΚ. Έκοβε, ήταν παντού και μοίραζε τη μπάλα καλά. Ορισμένες φορές έκανε όμως άσκοπα σουτ.

Μπουχαλάκης: Πολλές άσκοπες πάσες, μέτριο παίξιμο, καμιά ουσιαστική βοήθεια στην ανάπτυξη του Ολυμπιακού.

Χριστοδουλόπουλος: Μέτρια βραδιά για το Λάζαρο. Δεν θύμισε καθόλου το ξεκίνημά του στον Ολυμπιακό. Πιθανά η μη χρησιμοποίησή του το τελευταίο διάστημα να τον έχει αφήσει λίγο πίσω.

Φορτούνης: Δεν θυμάμαι άλλο τόσο κακό παιχνίδι από τον Κώστα Φορτούνη. Ουσιαστικά δεν βοήθησε τον Ολυμπιακό. Έχασε ένα από αυτά που δεν επιτρέπονται για την κλάση του. Δεν πήρε τον Ολυμπιακό στην πλάτη του που σε τέτοια παιχνίδια τον χρειάζεται απόλυτα.

Χασάν: Αυτά που χάνει ο ψηλός δεν χάνονται με τίποτα. Όταν το σέντερ φορ σου δεν βάζει τη μπάλα στο πλεκτό, δεν μπορείς να κερδίσεις. Ο Ολυμπιακός που δημιούργησε τεράστιες ευκαιρίες με τον ΠΑΟΚ, είχε την ατυχία να έχει τον Χασάν σε κακή μέρα.

Ποντένσε: Κάποια στιγμή πίστευες ότι ο Ποντένσε προσπαθούσε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ μόνο τους. Απίστευτη διάθεση από τον κοντό του Ολυμπιακού, δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση στον ΠΑΟΚ, ο Βιεϊρίνια θα κάνει χρόνια να τον ξεχάσει. Τη μισή διάθεση να είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, θα κέρδιζε τουλάχιστον 3-0.

Μάρτινς: Κόουτς ο Ολυμπιακός παίζει ωραία και ελκυστική μπάλα, αλλά οι εμμονές πληρώνονται. Το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι μεγάλο, αξιόλογο και κάποιοι παίκτες χρειάζονται φρεσκάρισμα. Χρέος σου είναι να το πραγματοποιήσιες.

Δείτε το νέο βίντεο του Μπάμπη Χριστόγλου στο BAM TV:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x