Ψυχαγωγία

Η Λιάνα Κανέλλη στον ΣΠΟΡ FM για το ντέρμπι: «Να μην κωλώσει ο Παναθηναϊκός»

Έναν Παναθηναϊκό με χαρακτήρα προσδοκά να δει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η δηλωμένη οπαδός του, Λιάνα Κανέλλη, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Δεν έχει κρύψει πως είναι οπαδός του Παναθηναϊκού. Και είναι επίσης προφανές από τα λεγόμενά της πως βλέπει (και καταλαβαίνει) πολλή μπάλα. Η Λιάνα Κανέλλη φιλοξενήθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Δυο λέρες μόνο».

«Μου έχει μείνει το 3-2 στη Λεωφόρο το 2003, που όλα τα γκολ ήταν του Παναθηναϊκού. Εγώ θέλω αυτό από τον Παναθηναϊκό. Το χαρακτήρα! Να μην κωλώσει. Τότε έβαλε δύο αυτογκόλ και πάλι νίκησε. Ο Ολυμπιακός ακόμη κι όταν δεν έχει τον χαρακτήρα τον βρίσκει», δήλωσε στους Γιώργο Μαραθιανό και Στέφανο Χάρη η βουλευτής του ΚΚΕ.

«Είναι θέμα νοοτροπίας πώς θα κατέβουμε. Δεν πιστεύω στο ‘δεν μπορώ’! Ας κάνει ο Παναθηναϊκός μια πολύ καλή εμφάνιση και ας χάσει. Να μη χάσει όμως με κατεβασμένα τα παντελόνια», πρόσθεσε, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει την κριτική της στην αγαπημένη της ομάδα. «Η Λεωφόρος έχει πάψει να είναι μέρος που το φοβούνται και αυτό είναι ευθύνη μόνο του Παναθηναϊκού», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x