Ευρώπη

Η Μακάμπι δεν… πεθαίνει!

Αν και ήταν στο -5 λίγο πριν το τέλος, η Μακάμπι Τελ Αβίβ κατάφερε να στείλει τον ημιτελικό με τη συνονόματη Χάιφα στην παράταση και να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, νικώντας 90-87!

Μπορεί να βρέθηκε πολύ κοντά στην… κόλαση η Μακάμπι Τελ Αβίβ στον ημιτελικό με τη συνονόματη Χάιφα, ωστόσο βρέθηκε στον παράδεισο, επικρατώντας 90-87 στην παράταση και έτσι πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ισραήλ!

Η «ομάδα του λαού» ήταν στο -5 (77-82) λίγο πριν τη λήξη, όμως στη συνέχεια οι Σμιθ και Λάντεσμπεργκ έκαναν το 81-83, με τον Ρότζερ να είχε 0/2 από τη γραμμή των βολών και τον Ραντλ να κάνει το 83-83 περίπου έξι δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Στο έξτρα πεντάλεπτο η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο TOP 16 της Ευρωλίγκας ήταν πιο ψύχραιμη, με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη-πρόκριση.

Τρομερή εμφάνιση από τους Ραντλ και Σμιθ, οι οποίοι έκαναν νταμπλ-νταμπλ με 15 πόντους και 14 ριμπάουντ ο ένας και 15 πόντους και 10 ριμπάουντ ο άλλος! Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης αγωνίστηκε για 11:41'' και είχε 7 πόντους με 3/6 δίποντα και 1/4 βολές, 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα διεκδικήσει το Κύπελλο κόντρα στη Χάποελ Ιερουσαλήμ, η οποία είχε εύκολο έργο κόντρα στην Εϊλάτ, όπου επικράτησε με 97-65 και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης ύστερα από επτά χρόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x