Κώστας Νικολακόπουλος

Η μάχη των «5» του Ολυμπιακού κι η επιστροφή τους στη Ν. Σμύρνη!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr για τους «5» του Ολυμπιακού που στήριξαν την περασμένη σεζόν τον Πανιώνιο!

• Δύο παιχνίδια θα δώσει με ομάδες από την ελληνική Λίγκα ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Ένα το αποψινό με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμυρνη κι ένα με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη, ως πρόβα τζενεράλε για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

• Βεβαίως, το σημαντικό στο σημερινό φιλικό είναι ότι γίνεται για καλό σκοπό, για τον Βαγγελάκη, που δίνει τη δική του μάχη για την υγεία του. Στα πιο…τετριμμένα, η ιδιαιτερότητα του αποψινού φιλικού, πέραν φυσικά της…πρωτότυπης επιλογής του Χάσι να μην πάρει δεύτερο τερματοφύλακα στην αποστολή (!), έχει να κάνει με την επιστροφή στη Νέα Σμύρνη, στα ερυθρόλευκα πλέον, πέντε πολυτιμότατων μονάδων του περσινού σούπερ Πανιώνιου!

• Μιλάω για τον Γιαννιώτη, τον Ρισβάνη, τον Σιώπη, τον Ανσαριφάρντ και τον Μπεν. Οι τέσσερις ολόκληρη τη σεζόν κι ο Καρίμ στον α΄ γύρο, ουσιαστικά ηταν οι παίκτες που πήραν στις πλάτες τους τον Πανιώνο, μαζί με τον Μασούντ και τον έκαναν ως την πιο ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Με τον Σιώπη και τον Ρισβάνη να ήταν στήριγμα της ομάδας και τα προηγούμενα χρόνια, όπως κι ο Ανσαριφάρντ πέρσι.

• Τι θα κάνουν όμως αυτά τα παιδιά στον Ολυμπιακό; Θα μείνουν στην ομάδα; Κι όσοι μείνουν, πόσο θα υπολογίζονται; Ας περιμένουμε την επιλογή του Χάσι. Προς το παρόν ισχύει ότι από αυτούς εξαρτάται, από την εικόνα τους δηλαδή στις προπονήσεις και τα φιλικά.

• Απόψε, πάντως, οι Γιαννιώτης, Καρίμ και Μπεν θα παίξουν για πρώτη φορά στην προετοιμασία-κι αν δεν κάνω λάθος, ο Γιαννιώτης με τον Μπεν θα φορέσουν γενικά για πρώτη φορά την ερυθρόλευκη! Ο Σιώπης για δεύτερη. Κι ο Ρισβάνης είναι ο μόνος που είχε παίξει και στα δύο φιλικά της Αυστρίας.

• Δίνουν όλοι τους τη δική τους μάχη για να κερδίσουν πόντους στον σχεδιασμό του Ολυμπιακού. Καλώς η, κακώς οι ευκαιρίες στον Ολυμπιακό συνήθως δεν είναι πολλές. Οπότε, οφείλουν να τις αρπάξουν.

• Ενημέρωση της τελευταίας στιγμής. Στην αποστολή μπήκε ο Καπίνο αντί του Γιαννιώτη και προστέθηκε ο Χουτεσιώτης.

• Και κάτι τελευταίο. Είναι δυνατόν να μην υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη του αποψινού παιχνιδιού(!);

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x