Europa League

«Η μεγαλύτερη επιτυχία του Αστέρα»

Για την μεγάλη πρόκριση του Αστέρα (παρά την ήττα από την Μακάμπι), μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο προπονητής των Αρκάδων, Στάικος Βεργέτης. Τι είπε για Γιαννιώτα και Ντε Μπλάσις.

Ο Αστέρας Τρίπολης, μετά την πρόκριση που πήρε κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, έγραψε την πιο «χρυσή» σελίδα της ιστορίας του. Αυτό τόνισε και ο Στάικος Βεργέτης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Επίσης, αναφέρθηκε στην πώληση του Πάμπλο Ντε Μπλάσις στην Μάιντς, αλλά και στην φημολογούμενη απόκτηση του Γιάννη Γιαννιώτα από τους Αρκάδες.

Για το πώς κύλησε ο αγώνας: «Η αλήθεια είναι πως δεν μείναμε πίσω, δεν κλειστήκαμε. Αντίθετα, βγήκαμε μπροστά και πιέσαμε τους αντιπάλους μας. Μετά το 60’ όμως κουραστήκαμε, καθώς δεν έχουμε κάνει κανονική προετοιμασία λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων και κινδυνέψαμε πολύ να χάσουμε την πρόκριση. Τα καταφέραμε, πάντως και αυτό είναι το σημαντικό».

Για το εάν φοβήθηκε καθόλου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού: «Εάν μείνεις συγκεντρωμένος μπορείς να πάρεις την πρόκριση. Εμείς σε ένα μεγάλο βαθμό το κάναμε και περάσαμε στους ομίλους. Με κάποιο μαγικό τρόπο έρχονται οι επιτυχίες αλλά και τα χαστούκια, κάτι που κάνει τους παίκτες μας να παλεύουν όλο και περισσότερο».

Για την πώληση του Ντε Μπλάσις: «Ο Ντε Μπλάσις είναι ένας ποιοτικότατος ποδοσφαιριστής. Δυστυχώς, όμως, για μας φεύγει από την ομάδα, αλλά εκείνος κάνει μια πολύ καλή επιλογή για την καριέρα του. Πάντως, εμείς έχουμε παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό του. Ίσως λόγω των πολλών αγώνων μέσα στη χρονιά να γίνουν και κάποιες μεταγραφές».

Για τις φήμες περί απόκτησης του Γιαννώτα: «Δεν ξέρω ακόμα κάτι. Θα μάθω αύριο τι γίνεται με τον Γιαννιώτα».

Για το αν θα ήθελε να πανηγυρίζει τώρα στην Τρίπολη: «Φυσικά και θα το ήθελα αυτό. Είμαστε, όμως, νοερά μαζί με τους οπαδούς μας που πανηγυρίζουν».

Για το αν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει πετύχει: «Είμαι πολύ συγκινημένος που συμβάλω στην μεγαλύτερη επιτυχία του συλλόγου. Είναι απίστευτη εμπειρία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x