Gossip

Η «Μενεγάκη της Κρήτης» θα ‘κανε και τη… Μενεγάκη να ζηλέψει! (pics/video)

Μπορεί να κάνει εκπομπή στο Ηράκλειο, αλλά είναι… πανελλαδικής εμβέλειας! Η Ιωάννα Μαλέσκου, «η Μενεγάκη της Κρήτης» όπως την έχουν αποκαλέσει, είναι από μόνη της υπερθέαμα.




Νομίζω ότι το μωβ θα γίνει μεγάλη μου αδυναμία φέτος @comme_chat Ευχαριστώ!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?? Ioanna Maleskou ®???? (@imaleskou) στις










Να ανεβάζεις παλμούς, να ιδρώνεις και να καις, να ενεργοποιείς ολόκληρο το σώμα για να εκτελέσεις σωστά την κίνηση και να ισορροπήσεις.. Κοιλιακοί, γλουτοί, ραχιαίοι.. όλα να δουλεύουν. Αυτοί κι άλλοι πολλοί λόγοι με κάνουν να αγαπώ αυτή την άσκηση!Χωρίς βαράκια, μόνο το σωματικό βάρος, όπου κι αν βρίσκεσαι???? Δοκιμάστε την!??????#bodyweighttraining #abs #legs #fit #fitness #motivation #fitazfk #healthy #ballance #happy #strong #body #reloading #changes #summer #guide #ideas #fitazfkarmy ?? @fitazfk ?www.fitazfk.com??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?? Ioanna Maleskou ®???? (@imaleskou) στις







Φίλες μου, καλό μήνα!??Να μια ακόμα ασκησούλα που αγαπώ, για κοιλιακούς και πόδια, που φαντάζει απλοϊκή αλλά πιστέψτε με, πιάνει??????Αντί για βαράκια, χρησιμοποιήστε ό,τι έχετε εύκαιρο για να οριοθετήσετε την κίνηση. Από μπουκάλια με νερό έως τα παιχνίδια των παιδιών σας(οι μανούλες..ξέρουν)Συγκεντρωθείτε στην κίνηση, σφίξτε πόδι και κοιλιακό και..επαναλαμβάνουμε μέχρι να πιαστεί και ο γλουτός???????????? @fitazfk?? #fitness #motivation #fitazfk #fitazfkarmy #easy #efficient #exercise #workout #health #strong #focused #fitgirls #28dayguide #get #started

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?? Ioanna Maleskou ®???? (@imaleskou) στις





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x