Γερμανία

Η Μέρκελ είδε τον Σβαϊνστάιγκερ γυμνό!

Ο πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Βόλφγκανγκ Νίρσμπαχ, αποκάλυψε πως η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ είδε τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ «τσίτσιδο».

Δεν φτάνει που έχει πάρει τα σώβρακα όλων των Ελλήνων, τώρα η Άνγκελα Μέρκελ φαίνεται πως αρέσκεται στη… γύμνια και των συμπατριωτών της.

Η Γερμανίδα καγκελάριος είδε ολοτσίτσιδο μπροστά στα μάτια της τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Βόλφγκανγκ Νίρσμπαχ.

Το περιστατικό συνέβη μετά τη νίκη της Γερμανίας επί της Ελλάδας στα προημιτελικά του Euro 2012 (4-2), όταν η καγκελάριος εξέφρασε την επιθυμία να συγχαρεί τους παίκτες της ομάδας στα αποδυτήρια. Ο Νίρσμπαχ ενημέρωσε την ομάδα για να παρουσιαστούν άπαντες ευπρεπώς απέναντί της, αλλά ξέχασε τον «Σβάινι». Όταν η Μέρκελ μπήκε στα αποδυτήρια κι άρχισε να μιλά στην ομάδα, ξεπρόβαλε ο μέσος της Μπάγερν όπως τον γέννησε η μητέρα του.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας αρνήθηκε αρχικά να αποκαλύψει ποιον παίκτη είδε γυμνό η Μέρκελ, αλλά στο τέλος υπέκυψε. «Δεν σας λέω. Θα ήταν ντροπή για τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x